En Hızlı Bebekler Hediyelerini Aldı

IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen “En hızlı bebekler IYAŞ Park’ta” isimli yarışmada katılımcılar hediyelerini aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2012 11:28
En Hızlı Bebekler Hediyelerini Aldı

IYAŞ Park Alışveriş Merkezi bir ilki gerçekleştirdi. 6 ve 13 aylık bebeklerin katılacağı emekleme yarışması Ispartalılar tarafından ilgi odağı oldu. Yarışma geçtiğimiz Pazar günü saat 15.00’de gerçekleştirildi. Yapılan emekleme yarışmasına IYAŞ Park AVM müşterileri yoğun ilgi gösterdi.

BİRİNCİLER BELLİ OLDU
Çift kategoride gerçekleştirilen yarışmanın 6-9 aylık birincisi Umut Kayak oldu. 2.tur yarışında ise 12 aylık Seydi Görkem Yıldırım bir adet çeyrek altının sahibi oldu.

Öte yandan yarışmada birincilere çeyrek altın, ikincilere gram altın, üçüncülere ise hediye çeki verildi. Diğer bütün katılımcılara da çeşitli teselli armağanları verildi. 6-9 ay kategorisine IYAŞ Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Celalettin Çalış hediyeleri takdim ederken, 10-13 aylık yaş grubunda kazananları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Albayrak sevindirdi.

ANA SPONSOR ÖZEL ISPARTA HASTANESİ
Yoğun katılımın gerçekleştiği yarışmanın ana sponsoru Özel Isparta Hastanesi oldu. Diğer sponsorlarda Molfix, Huggies, Dalin, Wee Baby, Milupa, Bebedor, Ünallar kuyumculuk olarak yarışmada hediyeleriyle tüm katılımcıları mutlu etti. Tüm davetlilerin dikkatini üzerinde toplayan yarışma, zaman zaman güldürdü ve heyecanlandırdı. Ayrıca sponsorlardan olan Dalin civcivi de çocukların oldukça dikkatini çekti.

AİLELERDE YARIŞTI
6-13 aylık bebeklerin yarıştığı etkinlikte ailelerinde heyecanı görülmeye değerdi. Çocukların dikkatini çekmek için üstün bir çaba sarf eden aileler, adeta birbirleri ile yarıştı.

BEBEK SAÇ KURUTMA MAKİNESİNİ SEVİYOR
Yarışmaya önceden kayıt yaptırarak oldukça hazırlıklı gelen aileler arasında bir şey dikkat çekti. Emekleme yarışında bebeği saç kurutma makinesi ile çağıran anne, sunucunun saç kurutma makinesiyle mi geldiniz? sorusuna, “ee ne yapayım bebek saç kurutma makinesine geliyor” dedi.

DERECEYE GİRENLER
“En hızlı bebekler IYAŞ Park’ta” isimli yarışmada kıyasıya yarışarak dereceye giren bebeklerin isimleri şöyle;
6-9 ay kategorisinde
1. Umut Kayak
2. Emirşah Yılmaz
3. Yusuf Eşref Erten
4. Emir Diken
10-13 ay ketegorisinde
1. Seydi Görkem Yıldırım
2. Bolat Armağan
3. Azra Berra Akboğa
4. Zeynep Duru Taştan

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.