En İnce Ayrıntısına Kadar Planlıyoruz

Isparta Belediyesi 2013 sezonu için belirlediği 205 km’lik dayanıklı asfalt ve altyapı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yayınlanma:
En İnce Ayrıntısına Kadar Planlıyoruz

Şehri bir bütün olarak planlayan Isparta Belediyesi, öncelik durumuna göre caddelerde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce altyapı, Fen İşleri Müdürlüğü’nce de stabilize ve dayanıklı asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiği caddelerden birisi de Yeni Sanayi Sitesi 153 Cadde oldu.

Geçen günlerde yorgun asfaltı freze ile kaldırılan 153 Cadde’de altyapı sorunları da giderildi. Caddede stabilize aşamasına geçilirken Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaları yerinde inceledi ve bölgede bulunan esnaflarla sohbet etti.

Programda caddede doğalgaz hattının bulunmadığını ancak esnafların doğalgaz istemeleri üzerine hemen projelendirildiğini ve bu çalışmaların da gerçekleştirildiğine değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, doğalgazın yanı sıra her zaman olduğu gibi caddenin yağmursuyu, kanalizasyon, içme suyu gibi tüm altyapı eksikliklerinin de bitirildiğini ifade etti.

Çalışmaların sabah 08.00’de başladığını ve gece 23.00’e kadar aralıksız devam ettiğini dile getiren Başkan Günaydın, böylece çok kısa bir sürede bir caddenin tüm sorunlarının tamamlanarak asfalta kavuşturulduğunu belirtti. Günaydın, “Bu caddemizde de esnafımızın isteği doğrultusunda doğalgaz hatları çekildi, altyapı sorunları giderildi.

En ince ayrıntısına kadar çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu caddemizi de bir iki güne kadar tamamlayacağız. Gece-gündüz çalışarak işleri kısa zamanda bitiriyoruz ve böylece esnafımıza ve halkımıza da çok fazla rahatsızlık vermemiş oluyoruz. Tüm arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu caddemizin de şimdiden esnaf ve sanatkârlarımız ile tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum