En İyi Aşk Romanı Isparta’da Yazılır

Ispartalı yazar ve Kişisel Değişim Uzmanı Necati Demirci’nin yazdığı ‘Düşlerde Buldum Seni’ isimli kitap, 1. Uluslararası Ankara Kültür Sanat Şöleni’nde en iyi aşk romanı seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2014 17:15
En İyi Aşk Romanı Isparta’da Yazılır

Asıl mesleği öğretmenlik olan Demirci’nin 2. Kitabı şu anda Türkiye’de en çok satan kitaplar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl 9 Ekim tarihinde çıkan ‘Düşlerde Buldum Seni’ kitabı ilimizin tanıtımında da büyük rol oynuyor. 26 Ocak 2014 Pazar günü Ankara’da yapılan 1. Uluslararası Ankara Kültür Sanat Şölenine, Türkiye ile birlikte 16 ülke katıldı.

Aralarında Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Azerbaycan, Irak, Yemen, Kıbrıs, Danimarka gibi ülkelerinde katıldığı şölende ülkemiz adına en iyi roman yazarı olan Necati Demirci, şu görüşlere yer verdi: “Kitap çıktıktan sonra okuyuculardan çok olumlu yorumlar aldık. İstanbul, Konya, Gaziantep, Aksaray, illerinde seminerler ve kitap fuarlarına katıldık. Kitabımın bu denli büyük bir organizasyonda en iyi aşk romanı ödülü alması benim ve ailem için büyük bir gurur. Gittiğim her yerde Ispartamızdan övgüler alıyorum, buda beni memnun ediyor. İlerleyen zamanlarda yeni kitaplar yazmaya devam edeceğiz. Düşlerde buldum seni isimli kitabımın 2. baskıya da gireceği şu günlerde okuyucuların paylaştıkları yorumları arka kapak ve arka sayfalarda yayınlayacağız. Okuyucularıma verdikleri destekten ötürü teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum