En Son Arefe Günü Görülmüştü Evinde Cesedi Bulundu

En Son Arefe Günü Görülmüştü Evinde Cesedi Bulundu / İLK KEZ AJANS32'DE

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2018 20:39
En Son Arefe Günü Görülmüştü Evinde Cesedi Bulundu

BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

Kutlubey Mahallesi'nde komşuları ve arkadaşları tarafından en son arife günü görülen 58 yaşındaki Hüseyin Orhan'ın cesedi bulundu.

Evinin ışığının sürekli açık olmasından ve kendisini arefe gününden bu yana görmediklerinden dolayı şüphelenen komşuları durumu ev sahibine bildirdi.

Ev sahibi bugün akşam üzeri saatlerinde kapıyı zorla açarak içeri girmek istedi. Ancak kapı açılır açılmaz evi saran koku kiracının ölmüş olabileceğini aklına getirdi.

Hemen polisi arayan ev sahibi kapının önünde beklemeye koyuldu. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri evde yaptıkları incelemede Gaziantep Nüfusuna kayıtlı Hüseyin Orhan'ın cesedi ile karşılaştı.

Olay Yeri inceleme ekipleri tarafından incelenen evde herhangi bir zorlama yada boğuşma vb. izine rastlanmadı.

58 Yaşındaki Hüseyin Orhan'ın ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netleşecek. Hüseyin Orhan'ın Gaziantep nüfusuna kayıtlı olduğu ve terziler için sarf malzeme satışı yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.