En Ücra Köşelere Kadar Temizlik Yapılıyor

Isparta Belediyesi şehri yaşanılabilir iller arasında birinci sıraya yükseltmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2011 20:47
En Ücra Köşelere Kadar Temizlik Yapılıyor

Bu uğurda en ücra sokaklara kadar giren belediye bir taraftan yeşillendirme çalışması yaparken bir taraftan da temizliği ihmal etmiyor.


Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, başlatmış olduğu bir uygulama ile mahalleler için özel ekip hazırladı. Bu ekip program dahilinde 44 mahallede bu uygulamayı sürdürecek. Temizlik çalışmalarında cadde ve geniş sokakların yanı sıra çıkmaz sokaklar ve en ücra köşeler dahi temizlik planı içerisine alındı.


Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “belediyemiz hizmetleri arasıda asli görevlerimizin başında şehrin temizliği gelmektedir. Belediye olarak bu temizliği yaparken sadece taşıt ve yaya trafiğinin yoğun olduğu alanlarla sınırlı tutmadık. Şehrimizin her köşesine aynı titizlilikle baktık.

 

 Personelimiz çalışmalarını sürdürürken en ücra köşelerin dahi temizliğini yapmaktadır. Bu uygulamamızı mahalle bazında düzenledik. Ekibimiz bir mahalleye girdiğinde o mahallenin tüm cadde ve sokaklarını en ücra alanlarını da temizleyerek diğer mahalleye geçmektedir. Bu çalışmamız bütün mahallelerimizi kapsayacak şekilde ayarlanmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum