En Zor İşi Tamamladık

En Zor İşi Tamamladık

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2015 18:42
En Zor İşi Tamamladık

Isparta Belediyesi tarafından Çelebiler Mahallesi Özel İdare eski Binası arkasındaki yer altı 4 katlı otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 3 bin 600 metrekare oturum alanına sahip olacak ve toplamda 14 bin 400 metrekare inşaat alanlı otoparkın ikinci kat kalıp çakımları devam ediyor.

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her hangi bir maddi sıkıntı yaşanmadığını, Isparta’nın merkezi trafik ve otopark sorununu çözecek noktalardan birisinin de Çelebiler Otoparkı olduğunu belirtti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Şehrimizin merkez yükünü alacak en büyük otoparklarından birisinin inşaatını da son hızıyla sürdürüyoruz. Isparta’da yerin altında ilk defa 4 katlı bir otopark yapıyoruz. İnşaatımızın fore kazıkları tamamlanmış, birinci katının beton dökümü gerçekleştirilmişti. Şimdi de ikinci katın kalıp çakım işleri devam ediyor. 23 metre yerin altına inildi. Fore kazıkların ardından yan kirişler yapıldı. En zor işi tamamlamış olduk. Bu zaman alıcı bir işti. Önümüzdeki hafta da diğer kademenin kalıp çakımı ve beton dökümlerine geçilecek. Geç saatlere kadar çalışılıyor. İnşaatın daha da hızlandırılması için müteahhit firma yetkilileriyle de konuyu görüştük. Belediye olarak paramız var. İller Bankası nezdinde de güçlüyüz. Orada da kredimiz var. Zaman zaman bir miktar kredimizi oradan değerlendiriyoruz, ancak öz sermayemizle, kazancımızla yatırım yapıyoruz. İnşallah Isparta’mızın en faydalı, merkezin otopark ve trafik sorununu da çözmüş olacak otoparklardan birisi de burası oluyor. Bu otoparkın bir an evvel bitirilmesi ve hizmete girmesi noktasında heyecan duyuyoruz. Buna çaba gösteriyoruz. Bu otoparkımız Isparta’mıza hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum