Enerji Bakanı'ndan Elektrik Kesintisi Açıklaması

Enerji Bakanı'ndan Elektrik Kesintisi Açıklaması

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2015 01:43
Enerji Bakanı'ndan Elektrik Kesintisi Açıklaması

Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız açıklama yaptı.

Bakan Yıldız, elektrik sistemine siber saldırı iddialarına da cevap verdi.Enerji Bakanı Taner Yıldız elektrik kesintisi açıklama yaptı.

İşte Bakan yıldız'ın konu ile ilgili açıklamaları;İstanbul yüzde 80 düzeyinde enerjilendi. Kısa bir sürede tüm yurdun enerjilenmesini bekliyoruz.Sebebi:Önce her tarafı enerjilendirelim, daha sonra sebeplerine bakacağız.

İDDİALARA CEVAP: Butür toz dumanın arasında böyle iddialar arasında bunların yayılması etik değil.Türkiye Avrupa ile senkronlu çalışacağı konusunda rüştünü gösterdi.Saat 10 36'da çökme meydana geldi. Şuanda Ankara'da önemli noktalar başta olmak üzere bazı illere elktrik verilmeye başladı. Amacımız tüm şehirlerimize en kısa zamanda elektirk vermeye çalışıyoruz. Enerji yetersizliği diye bir şey yok. İletim hatlarından veya manevra dediğimiz bir hadiseden kaynaklanıyor olabilir. Bir kriz merkezimiz var tüm gelişmeler buradan takip ediliyor.Siber bir saldırının olduğunu söyleyemem. Yani sebebinin şu ya da bu diye bir açıklama yapamam. Çok üzun sürmeyeceğini umuyorum. Zaman zaman buradan konu ile ilgili açıklama yapacağım.Trabzon, Edirne ve Tekirdağ'da elektrik verilmeye başlandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.