Enfes Lezzet IYAŞPARK’ta

Çikolata büyükten küçüge herkesin buluşma noktasıdır diyen Chocolate Dream Marka Sahibi Onur Yılmaz IYASPARK AVM’de hizmete devam ettiklerini dile getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mayıs 2013 15:59
Enfes Lezzet IYAŞPARK’ta

Çikolatanın mutlulukla buluştuğu bir mekan Chocolate Dream. Çikolata büyükten küçüge herkesin buluşma noktasıdır diyen Chocolate Dream Marka Sahibi Onur Yılmaz IYASPARK AVM’de hizmete devam ettiklerini dile getirdi.

Meyvelerin çikolatayla buluştuğu ve damak tadını okşayan bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor müşterilerini. Türkiye genelinde çeşitli illerde hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

'Hizmet kalitesi,farklı ve leziz tatlarıyla müşterilerimizle ile beraber büyüyoruz' Diyen Yılmaz, "Bursa, Eskişehir, Erzurum, Istanbul, Ankara bu illerden bazıları. Yaz kış bu lezzetle buluşmaksa müşterilerimize ayrıcalık sağlıyor. İstedikleri an tüketebilecekleri, sevdikleriyle paylaşabilecekleri bir tat. Bağımlılık etkisinin de olduğunu söyleyen müşterilerimiz yemeden duramıyoruz, kokusu bile insanı mest ediyor diye övgüde bulunuyorlar. Müşteri memnuniyeti de bize yetiyor" diye konuştu.

Marka Sahibi Onur Yılmaz, konuya ilişkin görüşlerini şöyle devam ettirdi, "Hem görsel olarak hemde lezzette gönüllerde ilk sırayı alıyor Chocolate Dream. Meyvelerin çikolatayla buluştuğu bu tat, Isparta IYASPARK'ta 1’ci yılını doldurmakta. Bu lezzet yolculuğumuzda bizi yalnız bırakmayan müşterilerimize teşekkür ederiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.