Engeline Savaş Açtı!

Ülkü Ortaokulu öğrencisi Engin Demiralay, bedensel engeli sebebiyle özel eğitim destek programı kapsamında özel eğitim kurumlarından Özel Öncü İletişim Özel Eğitim Merkezinde Fizyoterapistler gözetiminde, azimli bir şekilde engeliyle savaştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2013 11:45
Engeline Savaş Açtı!

Engelliliğin bir eksiklik olmadığını; zihinde yenilen engelin, günlük yaşantıda hayatı normalleştirdiğine şahit olduk.

Ülkü Ortaokulu öğrencisi Engin DEMİRALAY bedensel engelisebebiyle özel eğitim destek programı kapsamında ilimizin özel özel eğitim urumlarından Özel Öncü İletişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Fizyoterapistler gözetiminde azimli bir şekilde engeliyle savaştı.

Merkezin tüm çalışanlarının sempatisini de kazanan Engin DEMİRALAY; Gençlik Spor İl Müdürlüğünde görevli yüzme öğretmeniİbrahim KAÇ’tan da yüzme konusunda destek aldı.

Bu çalışmalar 1-3 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme şampiyonasında meyvesini verdi ve Engin Demiralay;

S7 50 metre serbest yüzmede Türkiye 2.liği,
S7 100 metre serbest yüzmede TÜRKİYE 1.liği
elde etti.

Özel Öncü İletişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin düzenlediği kutlamada Engin ve birlikte çalıştığı tüm personel mutlu anlar yaşadı.
Kurum sahibi Oğuzhan TORTOP: Engin DEMİRALAY eminim önümüzdeki dönemlerde daha büyük başarılara imza atacaktır. Kendisiyle gurur
duyuyoruz. Kendisine emek veren herkese teşekkür ediyor, özel eğitimde hiçbir çabanın karşılıksız kalmadığını gösterdiği için Engin’imizi kutluyorum dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum