Engelleri Aşalım

İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu tarafından hazırlanan AB proje kabul edildi. 'Engelleri Aşalım' isimli projenin 2 yıl süreceği belirtildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2013 13:19
Engelleri Aşalım

İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu tarafından hazırlanan Avrupa Birliği (AB) Projesi kabul edildi. Türkiye, İspanya, Çek Cumhuriyeti, ve Slovenya ortaklı projenin koorditörü ise İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu oldu. Projeyi hazırlayan İngilizce Öğretmenleri Ömer Açık ve Salih Çatal, 'Engelli Aşma' ismini verdikleri çalışmanın 2 yıl süreceğini belirterek, "Projenin amacağı çocuklarımızın özelyeteneklerini ortaya çıkarmak, msleklerini ve bu mesleklere ilişkin becerilerini ortaya çkarmak" dedi.

Okul Müdürü Özer Özdoğancı, uluslararası bir başarının okul öğretmenleri tarafından elde edilmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, projede emeği geçenlere teşekkür etti. Özdoğancı, projenin yurt içindeki faaliyetlerine 300 öğrenci ve 50 öğretmenin katılacağını ifade ederek, yurt dışındaki faaliyetlere ise6 öğrenci ve 18 öğrtemenin dahil edileceğini söyledi. 3-9 Kasım 2013 tarihinde ilk ziyaretin Slovenya'yayapılacağını aktaran Özdoğancı, ardından ise diğer yurt dışı faaliyetlerinin başlayacağını söyledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet İpekçi ise, okulları adına alınan bu başarıdan dolayı sevinçil olduklarını söyledi. Özellikle Proje koordinötürünün okulları olmasının ayrı bir başarı olduğunu anlatan İpekçi, emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.