Engelli Bakım Merkezi Açıldı

Engelli Bakım Merkezi Açıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2017 16:59
Engelli Bakım Merkezi Açıldı

 ISPARTA'da Huzur Engelli Bakım Merkezi törenle açıldı.

Isparta Huzurevi Sağlık Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı tarafından mevcut huzurevi yanında Isparta Belediyesi'nin de katkılarıyla inşa edilen Huzur Engelli Bakım Merkezi açıldı. Açılış törenine, Vali Yardımcısı İsmail Akman, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, protokol üyeleri ve halk katıldı.

Isparta Huzurevi Sağlık Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Nafi Aras, huzurevinin belediye ve hayırseverlerin destekleriyle ayakta durduğunu belirterek, vakıf olarak engellilerin de düşünüldüğünü ve böyle bir bakımevinin Isparta'ya kazandırıldığını kaydetti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendisinin de gençlik yıllarında Huzurevi Vakfının yönetiminde yer aldığını hatırlatarak, yeni huzurevi için projeler üzerinde çalışıldığını ve en güzel şekilde proje ortaya çıkması için gayret gösterdiklerini vurguladı.

Vali Yardımcısı İsmail Akman da hizmetin kutsallığından bahsetti. Vali Yardımcısı Akman, huzur engelli bakımevinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, ekonomik ömrünü tamamlamış olan mevcut huzurevinin de kısa zamanda yenilenebileceğini kaydetti. Tesislerin Isparta'nın en güzel semtlerinden birisi olan Gökçay'da bulunduğuna değinen Akman, Ispartalıların ve huzurevi sakinlerinin sağlıklı bir hayat imkanı bulduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından Özel Huzur Engelli Bakım Merkezi'nin açılışı yapılırken, protokol üyeleri ve vatandaş binayı gezdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum