Engelli Destek Masası Kuruluyor...

28 Şubat 8 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek ÖMSS başvuru sürecinde tercih işlemlerinin yapılabilmesi için destek masası kuruluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2013 18:11
Engelli Destek Masası Kuruluyor...

Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup KÜTÜK konu ile ilgili tercih yapımında zorlanan engellilerimizin sahipsiz olmadığına dikkat çekerek Müdürlüğümüzde kurulacak destek masası ile engellilerimizin tercih işlemlerinin tamamlanacağının müjdesini verdi.

Ayrıca KÜTÜK “yakın olana yuvarlama ile yaptığımız istatistikte Türkiye nüfusunda her 100.000 kişiye 11 atama düşerken bu oranın İlimizde 17 olmasının sevindirici bir gelişme” olduğunu belirterek sözlerine devam etti.

"8115 kadrolu 2013 ÖMSS atamasının 68’i İlimize gerçekleşecek olup bu kadroların 6’sı ilköğretim/ortaokul/ilkokul mezunlarına kura ile; 50 ortaöğretim, 10 önlisans ve 2 de lisans mezunu kadrolar 29 Nisan 2012 tarihinde yapılan sınav sonucunda alınan puanlara göre belirlenecektir".

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.