Engelli Memur Adayları İçin EKPSS Başvuruları Başladı

Engelli Memur Adayları İçin EKPSS Başvuruları Başladı

Yayınlanma:
Engelli Memur Adayları İçin EKPSS Başvuruları Başladı

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir, engelli memur adayları için Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) başvurularının başladığını bildirdi.

Söz konusu başvuruların 21 Şubat tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Şube Başkanı aydemir, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Başvurular, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne yapılacaktır. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı 22 Nisan 2018 tarihinde, 81 il merkezinde yapılacak olup, kuraya katılacaklar için başvurular ise 2 – 16 Mayıs 2018 tarihileri arasında yapılacaktır. 

AYDEMİR; “ÖN KABUL VE TAAHHÜT 

BELGENİZİ EDİNİN” 

Isparta ilimizden ilk defa sınava girecek adaylar ile 2012 ÖMSS, 2014 ve 2016 EKPSS’ye girip engel durumu değişen adayların başvuru işlemi için ÖSYM Başvuru Merkezine gitmeden önce, aday Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz görevlisi tarafından imzalanmış Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini edinmesi zorunludur. Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzden, engelli adayların, engel grubu ile engellilik durumuna ilişkin diğer bilgileri içeren Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini edinmeyen adayların ÖSYM Başvuru Merkezlerince başvuruları kesinlikle alınmayacaktır. 

“21 ŞUBAT TARİHİNE KADAR 

BAŞVURUNUZU YAPIN” 

Bu sebeple ilk defa sınava girecek adaylar ile 2012 ÖMSS, 2014 ve 2016 EKPSS’ye girip engel durumu değişen adayların, ÖSYM Başvuru Merkezine gitmeden 21 Şubat 2018 tarihine kadar resmi iş gününde ve resmi iş saatleri arasında, belirtilen belgeler ile birlikte şahsen ön kabul merkezlerimize başvuruda bulunmaları gerekmektedir” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.