Engelliler Gönüllerince Eğlendi

Isparta’nın özel eğitim kurumlarından Özel Öncü İletişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hafta sonunda düzenlediği bir organizasyonla kurumlarına devam eden tüm öğrencilerini ve velilerini ağırladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2014 14:33
Engelliler Gönüllerince Eğlendi

Teraspark altındaki Öküzbattı Mevkii’nde gerçekleştirilen etkinlik için helva-kabune kazanları kuruldu. Pamuk Şeker arabası ve Mısır aracı gün boyu hizmet verdi.

Yedi İklim-Yedi Dans Grubunun da değişik yörelerden sergilediği oyunlarla şenlik ayrı bir renk kazandı.

Kuruma devam eden öğrencilerin şiir okuyuşları velileri ve misafirleri hayli duygulandırdı. Yaklaşık 1400 kişiye hizmet verilen organizasyonda kurumun servis araçlarıyla veli ve öğrencileri ring seferleriyle taşıması, kurum personelinin de hizmete cansiperane katkı verişleri takdire şayandı. Özelikle çocukların el-yüz boyanmış halleri, aldıkları hediye ve ikramlar sonrası mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Kurum sahibi Oğuzhan Tortop; Gün boyu süren etkinliklerine katılan tüm velilerine ve öğrencilerine şükranlarını sundu ve bu tür faaliyetlerin devam ettirileceğini, herkesi verdikleri hizmetleri yerinde görmek üzere kurumlarına davet ettiklerini belirtti.














HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum