Engelliler Haftası Etkinlikleri

Şarkikarağaaç'ta, İMKB Atatürk İlköğretim Okulu ve " Engelli Kafe" işbirliği ile Engelliler Haftası kutlama programı düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2011 09:58
Engelliler Haftası Etkinlikleri

İMKB Atatürk İlköğretim Okulu toplantı salonunda düzenlenen programa, Kaymakam Mehmet Akçay ve eşi Melek Akçay, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Özgür Dehri, Çiçekpınar Belediye Başkanı Bayram Aydemir, İlçe Emniyet Müdür vekili Burak Lehimer, daire amirleri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Akçay, programda yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların çeşitli etkinliklerle topluma kazandırılması gerektiğini belirterek, toplumdaki her bireyin birer engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Yapılan çalışmalarla, bölgede yaklaşık 400 engelli vatandaşın bulunduğunu tespit ettiklerini ve ardından "Engelli Kafe" projesini uygulamaya koyduklarını hatırlatan Akçay, projeden daha fazla engelli vatandaşın faydalanabilmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Konuşmaların ardından program, öğrenciler ve engelli vatandaşların hazırladıkları gösterilerle devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.