Engellilerden Or’a Teşekkür Ziyareti

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, teşkilat olarak engellilerin sevinçleriyle sevindiklerini ve üzüntülerini de paylaştıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Engellilerden  Or’a Teşekkür Ziyareti

Yürüme Engelliler Yaşam Derneği Başkanı İsmail Hakkı Atasoy ve üyeleri Ahmet Erşah Günaydın ile Bayram Kızıltaş, geçtiğimiz gün İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamında ziyaret etti.

Yürüme Engelliler Yaşam Derneği Başkanı İsmail Hakkı Atasoy ise Emniyet Müdürlüğünün, engelli vatandaşlara yönelik yaptığı sosyal sorumluluk projelerini yakından takip ettiklerini belirterek, Isparta polisinin topluma örnek olduğunu belirterek desteklerinden dolayı Emniyet Müdürü Or’a teşekkür etti.

Ziyarette Emniyet Müdürü Or’un engellilere verdiği değerin ön planda olduğuna dikkat çeken dernek üyelerinden Ahmet Erşah Günaydın ise, geçtiğimiz günlerde maaşını çektikten sonra evine giderken çantasını çalan faili kısa sürede bulan polis teşkilatına karşı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“ISPARTA POLİSİ İNSANÜSTÜ GAYRET GÖSTERDİ”
Konuşmasında, olayın failinin 2 gün gibi kısa bir sürede yakalanmasından duyduğu mutluluğu anlatan Günaydın, “Olay meydana geldiği andan itibaren Isparta Emniyeti’nin insanüstü gayret göstererek mağduriyetimin giderilmesi için canla – başla çalıştı. Bu çalışmalar sürerken, mahalle polislerim sık sık beni telefonla arayarak, evime ziyarette bulundular. Bana manevi destek sağlayarak, moral verdiler” dedi.

Günaydın, Isparta polisinin yaptığı çalışmalardan ötürü Mehmet Or’a bir tablo hediye etti.

“BANA VERDİĞİİNİZ EN GÜZEL HEDİYE, YÜZÜNÜZDEKİ GÜLÜMSEMEDİR”
Öte yandan dernek üyelerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Or, engelli vatandaşların karşılaştığı mağduriyeti duyduğu andan itibaren hissettiği üzüntünün tüm personel üzerinde etkili olduğunu söyleyerek, “Birimlerimiz fedakârca çalışarak şüpheliyi çok kısa sürede yakalayıp, adalete teslim ettiler. Bugün sizin yüzünüzde gördüğüm mutluluk bana vereceğiniz en büyük hediyedir” diye konuştu.

“SİZİN HİSSETTİKLERİNİZ, BİZİM HİSSETTİKLERİMİZDİR”
Or, şöyle devam etti; “Ben engelli kardeşlerimin kendi kendilerine yetmeleri bilgi ve kültür düzeylerini yükseltmeleri, bir meslek sahibi olmalarını ve diğer insanlarla sağlıklı ilişkiler kurup, toplumun her alanına katılabilmeleri için üzerimize düşen her görevi yerine getireceğimizi bilmenizi isterim. Engelli kardeşlerimizin sorunlarını, üzüntü ve sevinçlerini hayatın her saatinde hissedeceğimizi en kalbi duygularımla ifade ediyorum.”

Ziyaret, Or’un misafirlerine hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.