Engin Dağlı Madalya için Mindere Çıkıyor

Isparta Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcularından Engin Dağlı, Grekoromen stilinde ülkemizi milli sporcu olarak İran’da yapılacak olan güreş müsabakalarında temsil edecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2012 15:28
Engin Dağlı Madalya için Mindere Çıkıyor

Isparta Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcularından Engin Dağlı, Grekoromen stilinde ülkemizi milli sporcu olarak İran’da yapılacak olan güreş müsabakalarında temsil edecek. 24-26 Şubat 2012 tarihleri arasında İran’ın Kum Şehrinde büyükler kategorisinde 96 kiloda mindere çıkacak olan milli sporcumuz Engin Dağlı amacının Isparta’yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da spora ve sporcuya desteklerinin her zaman devam edeceğini belirterek, “Güreş Milli Takımı’na seçilen, Isparta’mızı ve ülkemizi İran’ın Kum Şehrinde uluslar arası turnuvada grekoromen sitilde temsil edecek olan Engin Dağlı’ya turnuvada başarılar dilerim. Sporcumuzun en iyi sonuçla ülkemize döneceğine inancımız tamdır” dedi.

Isparta Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Engin Dağlı 24 Şubat Cuma günü başlayıp, 26 Şubat Pazar gününe kadar İran’ın Kum Şehrinde devam edecek olan Uluslar arası Grekoromen Sitilde büyüklerde 96 kiloda mindere çıkacak ve madalya arayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.