Enişte Tahliye Oldu

Balyoz davasında 32 ay hapis yatan ve Yargıtay tarafından verilen beraat kararıyla tahliye olan ve aynı zamanda Gelendost’un eniştesi olan Tuğgeneral Ali Aydın'ın ilk işi Eyüp Sultan Camii'ne gidip namaz kılmak oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2013 13:23
Enişte Tahliye Oldu

Hakkında beraat kararı verilen Aydın'a Balyoz Davası iddianamesinde, "Cuma namazında cami bombalayarak darbe için zemin hazırlamayı planladıkları" iddiasıyla suçlamalar yöneltilmişti.

Yargıtay 9. Ceza Dairesi, önceki gün Balyoz Davısında yargılanan 88 sanığın mahkumiyet kararını bozdu.

Mahkumiyet kararı bozulanlar arasında ise hakkında 18 yıl hapis cezası verilen "Yörük Ali Paşa" lakaplı Tuğgeneral Ali Aydın vardı. Yargıtay'ın hakkındaki beraat kararıyla tahliye olan Aydının, 32 ay tutuklu kaldığı Silivri Cezaevi'nden çıktıktan sonra ailesiyle evine gidip hasret gidermesi beklenirken yanındakilerle birlikte soluğu Eyüp Sultan Camii'nde aldı.

Eyüp Sultan'da beraberindekilerle bir süre yürüyen Tuğgeneral Ali Aydın, namaz vakti geldiğinde de Eyüp Sultan Camii'ne giderek namaz kıldı. Namaz sonrası da Eyüp Sultandan ayrılıp ailesiyle hasret gidermek için 32 aydır ayrı kaldığı evine gitti.

'CUMA NAMAZINDA CAMİ BOMBALAYACAKTI' İDDİASI
Hakkında verilen beraatkararı sonrası Eyüp Sultan'a namaz kılmaya giden Tuğgeneral Ali Aydın'a Balyoz Davası iddianemesinde,"Cuma namazında cami bombalayarak darbe için zemin hazırlamayı planladıkları" iddiasıyla suçlamalar yöneltilmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.