Epirden'e Yoğun İlgi

Epirden'e Yoğun İlgi

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2015 14:39
Epirden'e Yoğun İlgi

Eğirdir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen “Eğirdir 2015 Kızlar Plaj Voleybolu" haftasonu Eğirdir Altınkum Plajı'nda yapıldı. 9 takımın mücadele ettiği turnuvada şehit askerlerimiz ve polislerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve sporcular maçlara üzerlerinde “ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ” yazılı siyah formalarıyla çıktılar.

Epirden beach volley’in destek verdiği, TVF Plaj Voleybolu hakemlerinin yönettiği Eğirdir Epirden 2015 Kızlar Plaj Voleybolu Turnuvası büyük ilgi gördü. Özel olarak ışıklandırılmış Eğirdir Altınkum Plajı'nda hazırlanan sahada maçlar 31 temmuz 01-02 Ağustos tarihlerinde saat 18.00/24.00 arasında oynandı.

Eğirdir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen “Eğirdir 2015 Kızlar Plaj Voleybolu Turnuvası”nda ter döken ve “sıfır hatalı” dedikleri organizasyondan çok memnun kalan, plaj voleybolunu geleceğe taşıyacakları sözünü veren sporcu kızlar,“Hasan Uğur Epirden ve yanındaki değerli hocalarla Epirden Beach Volley gerçek bir Kolejdir" vurgulaması yaparken, Eğirdir Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e övgüler yağdırdılar. Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Halkımızın isteklerini yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemizin tanıtımı için önemli bir organizasyonu daha tamamlamış bulunuyoruz. Katılan sporculara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Plaj futbol turnuvası düzenleyerek Eğirdir'in tanıtımı için etkinliklere devam edeceğiz." dedi.
Turnuva boyunca maçlardan arta kalan zamanlarda unutulmayacak anlar yaşadıklarını söyleyen sporcular, tüm genç kızları “Eğirdir Epirden Beach Volley”de plaj voleybolu oynamaya davet ettiler.

Turnuvaya katılan çiftler ilk olarak Belediye Başkanı Ömer Şengöl‘ü makamında ziyaret ettiler, Eğirdir hakkında bol bol bilgi aldılar.
Türkiye Epirden Beach Voley Kurucusu Hasan Uğur Epirden, "Eğirdir mükemmel doğasıyla, “elma”sıyla, temizliğiyle, muhteşem kumlu Altınkum plajıyla, Hayvanat Bahçesini içinde bulunduran Doğa Parkıyla, çiçeklerle donatılmış caddeleriyle ülkemizin cennet köşelerinden biri, aynı zamanda bir plaj voleybolu merkezi" diyerek Eğirdir'e övgüler yağdırdı. Eğirdir 2015 Kızlar Plaj Voleybolu Turnuvası, Meryem-Rojda çiftinin şampiyonluğuyla sona erdi.

Yaklaşık 1000 seyircinin izlediği final maçında rakipleri Yaren-Kardelen çiftini zevkli ve çekişmeli bir maçtan sonra 2-0 yenmeyi başaran Meryem-Rojda çifti “Ömer Şengöl-Naci Bayamlıoğlu Kupası”nı Belediye Başkanı Ömer Şengöl‘ün elinden aldı. Turnuvayı 2. bitiren Yaren-Kardelen “Nurhan Çiftçibaşı-Ömer Faruk Arkın Kupası”nı Eşref Çatal‘dan, 3. bitiren Özlem-Çilem “Baki Başarır-Ercan Küçüktuğsuz Kupası"nı Gökhan Saygı‘nın elinden aldı. Turnuva klasmanı şu şekilde oluşdu: 1.Meryem-Rojda, 2.Yaren-Kardelen, 3.Özlem-Çilem, 4.Şevval-Ecem, 5.Sinem-Güler, 6.Aslı-Ceren, 7.Gülsen-Büşra, 8.Gizem-Beyza, 9.Melisa-Merve.
Havadan helikopter kamerayla final maçı çekimi yapılırken, havai fişey gösterileri geceye ayrı bir renk kattı.

 





   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum