Erciyesspor: 2 - Beşiktaş: 4

Siyah-beyazlı takım, Kayseri Erciyespor karşısında iki kez geriye düşmesine rağmen 4-2 kazanmasını bildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2013 11:18
Erciyesspor: 2 - Beşiktaş: 4

Spor Toto Süper Lig'in 2'inci haftası, Kadir Has Stadı'nda 6 gole sahne olan Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş maçı ile sona erdi.



Deplasmanda 4-2'lik skorla kazanan Beşiktaş, 2'de 2 yapan tek takım oldu ve liderlik koltuğuna oturdu. Gol düellosunun yanı sıra bir kırmızı kart ve bir penaltıya sahne olan maç sonunda ortaya çok ilginç bir istatistik çıktı. Kara Kartal, tam 144 lig haftası sonra liderliğe yükseldi.



Tolga hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, Kayseri Erciyesspor maçını tamamlayamadı. Siyah-beyazlı takımın Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Tolga Zengin, deplasmanda 4-2 kazanılan Kayseri Erciyesspor maçında korkuttu. İlk yarıda Björn Vleminckx ile girdiği pozisyonda kafasına darbe alan, ancak karşılaşmaya devam eden milli file bekçisi, devre arasında kendisini iyi hissetmemesi üzerine tedbir amaçlı olarak ambulansla hastaneye götürüldü. Beyin tomografisi çekilen ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Tolga'nın yerine Cenk Gönen, ikinci yarıda siyah-beyazlı takımın kalesine geçti.


Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Serkan Çınar, Muhittin Gürses, İsmail Şencan
Kayseri Erciyesspor: Bojan, Cem Can, Fazlı Kocabaş, Mangane, Ekrem Ekşioğlu, Serkan Atak (Dk. 85 Numan Çürüksu), Mandjeck ( Dk. 72 Murat Akın ), Yasin Öztekin, Arauz (Dk. 72 Sinan Kaloğlu), Azofeifa, Vleminckx
Beşiktaş: Tolga Zengin (Dk. 46 Cenk Gönen), Serdar Kurtuluş, Sivok, Escude, Ersan Gülüm, Gökhan Töre (Dk. 81 Oğuzhan Özyakup), Hutchinson, Veli Kavlak, Fernandes, Olcay Şahan ( Dk. 65 Muhammed Demirci), Almeida
Goller: Dk. 11 Vleminckx (penaltıdan), Dk. 41 Yasin Öztekin (Kayseri Erciyesspor), Dk. 23 Fernandes, Dk. 51 Gökhan Töre, Dk. 65 Escude, Dk. 88 Almeida (Beşiktaş)
Kırmızı kart: Dk. 90 Azofeifa (Kayseri Erciyesspor)
Sarı kartlar: Dk. 35 Azofeifa, Dk. 74 Vleminckx, Dk. 90 Mangane (Kayseri Erciyesspor), Dk. 76 Cenk Gönen (Beşiktaş)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.