Erdeğer Güven Tazeledi

Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın bugün gerçekleştirilen ve mevcut Başkan Nuri Erdeğer ile Mustafa Ali Ceylan’ın yarıştığı Genel Kurul’da 258 oyla Erdeğer güven tazeledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2014 21:09
Erdeğer Güven Tazeledi

Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu Esnaf Birliği binasında gerçekleştirildi.

Genel Kurula, Belediye Başkanı ve MHP Adayı Yusuf Ziya Günaydın ve MHP temsilcileri, AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş ve İl Başkanı Osman Zabun, CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ve İl Başkanı Vedat Şenol, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, Başkan Vekili Mehmet Gü, çevre illerin oda başkanları ile oda üyeleri katıldı. Genel Kurul, divan teşekkülünün oluşturulmasıyla başlarken divan başkanlığına Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı getirildi. Yapılan oylamalarla ilk olarak mevcut yönetim oy birliğiyle her konuda ibra edildi ve yeni yönetime yetki verildi.

ERDEĞER TEKRAR BAŞKAN
Yapılan seçimde mevcut Başkan Nuri Erdeğer 258 oyla güven tazelerken, Mustafa Ali Ceylan ise 179 oyda kaldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM
Nuri Erdeğer, Muhammed Koç, Fatih Şavklıyıldız, Arif Günay, Süleyman Demiralay, Ercan Altın, Fatih Cömert.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.