Erdoğan: 'Benim Limanım CHP'

CHP İl Başkanlığı görevini 5 yıldır sürdüren Yusuf Erdoğan , son kongrede aday olmadı. Siyasete devam edeceği mesajını veren Erdoğan, “Benim limanım CHP. Sizler benim ailemsiniz. İstemeseniz de, dışlasanız da kapınızı çalacağım siyaset yapacağım” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2012 10:35
Erdoğan: 'Benim Limanım CHP'

Yusuf Erdoğan’ın kongrede yaptığı konuşmasından önce partililere 5 yıllık dönemde yapılan çalışmalara ilişkin slayt gösterisi yapıldı.

Erdoğan konuşmasında “Sizlere layık olmaya çalıştım. Bu çalışmanın sonunda Isparta layık olduğu yere gelmese de buraya yaklaşmıştır. Yeni seçilecek yönetim kuruluna saygı duyup sonun kadar onlarla birlikte hareket edeceğiz. Başka sığınacak bir liman yok. Benim limanım CHP. Sizler benim ailemsiniz. İstemeseniz de , dışlasanız da kapınızı çalacağım siyaset yapacağım. Şimdi önümüzde yeni Anayasa konusu var. Bu konuda dik durmak, toplumu aydınlatmak görevi siz değerli CHP’lilere düşüyor. Bugüne kadar mevki makam düşünmeden CHP için mücadele ettim. Elbette parti içinde tartışmalar yaşanmıştır. Ama biz hep hoşgörüyle baktık. CHP’nin ilerlemesine engel olacak girişimlere de mani olduk. CHP şunun bunun değil bu partiye üye olup imza atan tüm üyelerindir. Partinin kurumsal yapısına kim zarar verirse onun karşısında olacağım” dedi.

Erdoğan, partililere ve eşine teşekkür etmeyi de ilham etmedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.