Erdoğan: "Evlatlıktan Reddederim..."

Başbakan Erdoğan, "Çok açık net söylüyorum. Benim evlatlarımdan bir tanesi böyle bir tane yolsuzluğa karışsın bir saniye yanımda tutmam evlatlıktan reddederim" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2014 17:24
Erdoğan: "Evlatlıktan Reddederim..."

İmam Hatiplerin 100. yılı töreninde konuşan Erdoğan'ın mesajları şöyle:

- "Hangi makamda olursak olalım, kibri, gururu yanımıza yaklaştırmadık ve yaklaştırmayacağız. Müslüman Müslümün'a tuzak kuramaz. Bırakın Müslüman'ın Müslüman'a tuzak kurmasını, başka insanlara da tuzak kuramaz"

- "Bizler, özellikle Müslümanlar olarak ubudiyet anlayışımızı gözden geçirmek zorundayız. Biz Allah'tan başka mabut tanımıyoruz, bunu bileceğiz"

- "İmam hatip okullarına destek verenler iktidar, para, şöhret peşinde olmadılar, örgüt kuralım demediler. Paralel devlet kuralım, hükümetler kurup, hükümetler yıkalım, devlet içinde devlet olalım, ananas cumhuriyeti kuralım demediler"

- "Biliyorum çok zülme uğradınğız ama sabrettiniz. Karamsar olmadık, Kaderin üzerinde mutlaka bir kader var dedik"

- "Bütün tahriklere rağmen eline silah alanlardan şiddeti çözüm olarak görenlerden olmadık. Yerin üstünde günüşle yürümek varken yerin altında maskeyi takiyeyi takdir edenlerden olmadık"

- "Yeni Türkiye mücadelesini imam hatip okulları mücadelesini böyle meşru ilkeli bir zeminde verdik veriyoruz"

- "Ananas Cumhuriyeti kuralım demediler, onların tek derdi vardı milletin değerleri"

- "Çok açık net söylüyorum. Benim evlatlarımdan bir tanesi böyle bir tane yolsuzluğa karışsın bir saniye yanımda tutmam evlatlıktan reddederim"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.