Erdoğan İçin Bağış Kampanyası Başlatıldı

Erdoğan'ın, seçim çalışmalarında kullanılmak üzere bağış ve yardımda bulunmak isteyenler için Ziraat Bankasında hesap açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2014 14:11
Erdoğan İçin Bağış Kampanyası Başlatıldı

Sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişilerin yapabileceği bağış ve yardım miktarı da yasayla seçimin her bir turu için, en fazla 9 bin 82 lira 51 kuruş olarak belirlendi. Bağışlar ve yardımlar, seçimin birinci turu için 11 Temmuz-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında; seçimin ikinci tura kalınması halinde ise en geç 28 Ağustos 2014 tarihine kadar yapılabilecek.

Sadece nakdi yardımların kabul edileceği kampanya süresince bin liranın üzerindeki bağış ve yardımlar, banka hesabına yatırılacak. Bin lirayı aşmayan nakdi yardım ve bağışlar ise banka hesabının yanı sıra Erdoğan'ın Seçim Koordinasyon Merkezleri'nde makbuz karşılığında bağışçının bizzat iletmesiyle de yapılabilecek.

Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan için Ziraat Bankası Girişimci Ankara Kamu Şubesinde açılan hesabın bilgileri şöyle:

"Şube kodu: 2533 Hesap no: 3302262 - 6009 İBAN: TR04 0001 0025 3303 3022 6260 09"

Bağış ve yardımlar Ziraat Bankası şubelerindeki gişelerden, Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı'ndan ve Görüntülü İşlem Merkezleri'nden masrafsız olarak gerçekleştirilebilecek. Bağış ve yardımların, ilgili hesaba yurt içindeki başka bankalardan gönderilmesinin tercihi durumunda EFT formunun açıklama bölümüne, bağışçının T.C. kimlik ve varsa telefon numaralarının yazılması istenirken, yurt dışından İnternet Bankacılığı Döviz Transferleri (Swift) yöntemiyle bağış ve yardım gönderme işleminde de açıklama kısmına bağışçının ad-soyad, T.C. kimlik ve varsa telefon numaralarının yazılmasına dikkat edilecek.

Yabancı devletlerden, uluslararası kuruluşlardan, tüzel kişilerden, Türk uyruğunda olmayan gerçek kişilerden gelebilecek bağış ve yardımlar, yurt içinden gerçekleştirilen EFT'lerde T.C. kimlik numarasının yer almadığı bağış ve yardımlar, yurt dışından gerçekleştirilen Swift'lerde ad-soyad ve T.C. kimlik numarasının belirtilmediği bağış ve yardımlar ile 9 bin 82 lira 51 kuruş üzerindeki miktar, banka tarafından kabul edilmeyecek ve bağışçının hesabına iade edilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum