Erdoğan: 'ITKM İnşaatını Günaydın'da Bitiremeyecek'

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta’nın kanayan yarası haline gelen Ticaret ve Kültür Merkeziyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2011 17:16
Erdoğan: 'ITKM İnşaatını Günaydın'da Bitiremeyecek'

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta’nın kanayan yarası haline gelen Ticaret ve Kültür Merkeziyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Isparta halkının artık inşaatın biran evvel bitirilmesini istediğine dikkat çeken CHP İl Başkanı Erdoğan, “Ancak bu inşaat Günaydın döneminde de bitmeyecek gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

Ticaret ve Kültür Merkezini ‘mezbelelik’ olarak nitelendiren CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın inşaatın son durumuyla ilgili kamuoyunu bilgilendirmesi gerektiğini söyledi.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “16 yıldır süren bir sorun. Isparta’nın kanayan bir yarası oldu. Üç Belediye Başkanı gördü. Ancak şuan ki mevcut Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’da bu görev süresi içerisinde burayı bitiremeyecek. Öyle gözüküyor. Artık Ispartalılar buradan 30 dükkan mı, 43 dükkan mı, 50 dükkan mı alınmış hiç umursamıyor. Ispartalılar artık lanet olsun bitsin şu inşaat diyorlar. Biran evvel bitmesini istiyorlar. Yani ortada duran bir mezbelelik var. Onun oradan kaldırılması gerekir. Ispartalılar da bunu istiyor. Gerisini artık hiç düşünmüyorlar. Onun için Belediye Başkanımız sayın Yusuf Ziya Günaydın da kamuoyunun karşısına geçerek net bir şekilde inşaatın son durumu ile ilgili bilgiler vermesi gerekir. Burası Ispartalıların yeri. Ispartalılar inşaatın ne zaman biteceğini ve inşaatın son durumu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar.”

Dünya’nın hiçbir yerinde bu kadar uzun süren bir inşaatın olmadığını iddia eden Erdoğan, “Isparta’ya yazık oluyor” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum