Erdoğan Köşk'te Çatı İsyanlarda

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adeta hüsran yaşayan “Çatı” faturayı boykotçulara ve tatilcilere kesti. CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Sandığa gitmeyenler, sandığa gitseydi sonuç değişirdi” dedi. Şenol, özünde Erdoğan’ın kazanmadığını da ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2014 00:40
Erdoğan Köşk'te Çatı İsyanlarda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını Ajans32’ye değerlendirdi.

İl Başkanı Şenol, ortaya çıkan sonuçta esasen Erdoğan’ın kan kaybettiğini belirterek faturayı da boykotçulara ve tatilcilere kesti.

Bilindiği gibi 55 milyon 892 bin 858 seçmenden 15 milyon 141 bin 399’u sandığa gitmemişti.

İşte Şenol’un hedefinde sandığa gitmeyen o 15 milyon 141 bin 399 seçmen vardı.

Şenol açıklamasında “Seçimlere yüzde 72 oranında bir katılım var. 30 Mart seçimlerinde bu oran yüzde 90’lardaydı. Erdoğan yüzde 72 katılımla yüzde 51 oy alabildi. Eğer katılım yüzde 901 olsaydı ve o oylar Ekmel Bey’e gitmiş olsaydı sonuç bambaşka olabilirdi. Erdoğan’ın oyu Mart seçimlerine göre düşmüştür. Yani özünde Erdoğan bu seçimin kaybedenleri arasında yer almıştır. Isparta’da da her sandıkta hemen hemen 100 seçmen sandığa gitmedi” dedi.

Şenol, “Emel Bey doğru bir aday mıydı?” Sorusuna ise “Bunu kurullarımızda da tartışacağız” cevabını vermekle yetindi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum