Erdoğan: Tekrar Milli Takıma Dönmek İstiyorum

Erdoğan: Tekrar Milli Takıma Dönmek İstiyorum

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2020 15:04
Erdoğan: Tekrar Milli Takıma Dönmek İstiyorum

Kasımpaşaspor’un başarılı futbolcusu Ispartalı Yusuf Erdoğan, milli takıma girmek için çok çalıştığını belirterek, “Ayrıca Kasımpaşa Türkiye’nin en iyi yönetilen kulübü. Çok iyi yönetiliyor” dedi.

Süper Ligde mücadele eden Kasımpaşaspor’un başarılı futbolcusu Ispartalı Yusuf Erdoğan, tekrar Milli formayı giymek için çok çalıştığını söyledi. Milli Takıma tekrar gireceğini ve Kasımpaşa formasıyla çıkışı geçeceğini söyleyen Erdoğan, “Kasımpaşa olarak oynadığımız futbolla iyi bir sempati ve beğenildiğimizi düşünüyorum. Futbol yüzde 90 psikolojiyle oynanan bir oyun. Galibiyetler aldıkça daha iyi olacağız. Kasımpaşa Türkiye’nin en iyi yönetilen kulübü. Çok iyi yönetiliyor. Özellikle başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

                Evde çalıştığını ve hocasının verdiği programı uygulamaya çalıştığını söyleyen Erdoğan, ”Hocamız programları gönderdi. Evde çalışıyoruz. Evimizin Küçük bir bahçesi var. Orada da çalışıyorum  Biz işimizi sağlama alalım. Gerekli Futbol Federasyonu doğru kararı verecektir. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zor bir dönem. Önemli olan insan sağlığı. Fatih Terim Hoca ve Abdurrahim Bey’in haberlerini alıyoruz. Çok geçmiş olsun. Nisan ve mayıs dönemi zor dönemde geçeceğine inanıyoruz. Televizyonlarda izliyoruz. Profesörleri ve doktorları dinliyoruz. Daha dikkatli olmalıyız.  Ligler oynanmaya başlanırsa sahada profesyonel antrenmanlar yapmak daha avantajlı. Hakkımızda hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.