Erdoğan'ın İmzalı Fotoğrafını Hediye Etti

AK PARTİ Milletvekili Recep Özel, Reklam ve Süs Dünyası Sahibi Nurkaya Dursun'u ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2014 18:11
Erdoğan'ın İmzalı Fotoğrafını Hediye Etti

 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde RecepTayyip Erdoğan'a açık destek verdiği ve çalışmalara aktif olarak katıldığı için Dursun'a teşekkür eden Milletvekili Özel, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzalı fotoğrafını kendisine takdim etti.

ISPARTA Reklam ve Süs Dünyası Sahibi Nurkaya Dursun, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermiş ve bizzat seçim döneminde çalışmalara katılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afiş tasarımları ve daha bir çok tanıtım işlerinde aktif rol alan Nurkaya Dursun'a seçim sonrasında AK Parti Milletvekili Özel, ziyaret ederek teşekkür etti.

Özel, Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat kendisi imzaladığı fotoğrafını ise takdim etti. Özel yaptığı açıklamada ise; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ispartalı kardeşlerimiz, AK Partimizin adayı Recep TayyipErdoğan'a destek vererek cumhurbaşkanı doğru tercihten yana kullanmışlardır. Seçim süreci boyunca bizden desteklerini esirgemeyen ve hatta bizimle birlikte gece-gündüz çalışan herkese teşekkür ediyoruz. Nurkaya bey seçim döneminde bizimle beraber çalışarak aktif rol üstlendi. Bizde kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi temenniler ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.