Ergin, ISİAD Üyelerini Bilgilendirdi

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneğinin geleneksel kahvaltı programına İşkur İl Müdürü Hüseyin Ergin ve çok sayıda işadamı katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2013 13:34
Ergin, ISİAD Üyelerini Bilgilendirdi

ISİAD dernek merkezinde düzeenelenen programda İşkur İl Müdürü Ergin, üyelere programlar ve destekler hakkında bilgi verdi.

Sigortalı iki işçi çalıştıran her işverene altı ay boyunca ücretini İşkur’un vereceği bir işçi alma hakkı verdiklerini söyleyen Ergin, ikiden sonra firmaların her on kişi için bir işçi alabileceklerini ifade etti.

Üstelik İşkur’dan alınacak işçiyi firmaların kendilerinin seçebileceğini söyleyen Ergin, bu uygulama ile amaçlarının artı istihdam sağlamak olduğunu söyledi. Tüm Ispartalı iş adamı ve iş kadınlarının bu desteklerden yararlanmasını istediğini belirten Ergin, ISİAD’a iş dünyasının seçkin iş adamları ve iş kadınları ile bir araya gelme fırsatı verdiği için teşekkür etti.

ISİAD’ın diğer kahvaltı programlarından farklı olarak bu haftaki programa ISİAD’a yeni üye olan iş kadınları da katıldı. Betaş Beton Prefabrik Alt ve Üst Yapı Elemanları ve Nak.Mad.İnş.San.Tic.Ltd.Şti. Genel Müdürü Ayhan Gürsu, Botalife Dış Ticaret Müdürü Aysun Deryal, Çanakoğlu Metal işleme San.ve Tic. Ltd. Şti. Finansman Müdürü F.Dilek Deregümülü Narlı ve Gençgüçsan Tarım Aletleri ve Mak. San. Tic. Ltd. Şti.’den Selma Küçükköse’den oluşan iş kadını heyeti programı çok verimli bulduklarını belirttiler. Heyet adına konuşan Ayhan Gürsu ISİAD bünyesinde İş Kadınları Komitesi kurup Ispartalı iş kadınlarını bir araya getirmek istediklerini söyledi.

Program sonunda ISİAD Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya 26-29 Mart tarihleri arasında Tunus’a ticari bir gezi düzenleyeceklerini, bu geziye tüm ISİAD üyelerinin davetli olduğunu söyleyerek katılımcılara programa katıldıkları için teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.