Ersan Sarıca 'Isparta Marka Olacak'

12 Haziran’da yapılacak genel seçim için milletvekili aday adaylığını açıklayan Ersan Sarıca, işimiz Isparta, gücümüz Isparta olacak dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2011 10:42
Ersan Sarıca 'Isparta Marka Olacak'

12 Haziran’da yapılacak genel seçim için milletvekili aday adaylığını açıklayan Ersan Sarıca, işimiz Isparta, gücümüz Isparta olacak dedi

Ak Parti İl binasında düzenlenen basın toplantısına Ak Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz ve çok sayıda parti mensupları katıldı.

Ak Parti Milletvekili aday adayı Ersan Sarıca yaptığı konuşmada ise; “Uzun süredir sağlık sektöründe Isparta'da hizmet sunan bir şirketin sahibi ve yöneticisi olarak Isparta'mızın ticari ve resmi çalışma hayatını gözlemleyen, noksanlıkların tamamlanması bağlamında fikir üretme çabasına giren bu fikirlerimizin ise artık paylaşılarak faydalı olması gerektiğini düşünen bir hemşehrinizim. Siyaseti inanç ve ahlak çerçevesinde temsil ettiğimiz hemşehrilerimizin eli, gözü, kulağı olmak ve Isparta’mızın Meclisteki sesi olmak için yapmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla; Isparta’mızı gelişen dünya ve Türkiye gerçeği içinde tarım, hayvancılık ve endüstri alanlarında hak ettiği yere taşımak hedefimizdir. Isparta'mızı Sağlık, Kültür ve Eğitim merkezi haline getirmek. Isparta'mızı yaşanabilir en iyi İl sıralamasında, üçüncü sıradan birinci sıraya yükseltmek. AK Parti iktidarlarında güçlenen Türkiye'nin gücünü ispat etmiş bir İl haline getirmek. Isparta'mızı gerçeklerden uzaklaşmadan büyük hedeflerin şehri yapmak ve Isparta markası oluşturmak için adayım. İşimiz Isparta, gücümüz Isparta Isparta bir marka olacak” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.