Ersan 'Şimdi Asıl Rakiplerimizle Oynayacağız'

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta kümede kalma savaşı veren Ispartaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu Keçiören Sportif A.Ş. maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2011 11:18
Ersan 'Şimdi Asıl Rakiplerimizle Oynayacağız'

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta kümede kalma savaşı veren Ispartaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu Keçiören Sportif A.Ş. maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Dün çift kale çalışması yapan pembeyeşilliler, taktik idmanını da bugün gerçekleştirecek.

METİN ERSAN “ŞİMDİ ASIL RAKİPLERİMİZLE ONAYACAĞIZ”
Kritik karşılaşma öncesinde Ajans32’ye açıklamalarda bulunan Ispartaspor Teknik Sorumlusu Metin Ersan, Keçiören Sportif A.Ş. müsabakasında tüm planlarını galibiyet üzerine kurduğunu söyledi. Orhangazi ve Gümüşhane gibi ligin en iyi ekipleriyle oynadıkları maçların geride bıraktıklarını belirten Ersan,  “Şimdi asıl rakiplerimizle oynayacağız. Bunlardan biri de Keçiören maçı. Daha sonra içeride oynayacağımız Yozgat maçı çok önemli. lsparta’daki hava şartları malum kar yağışlı. Ankara’da şu an kar var. İmkânları zorlayarak sentetik çimde ve kapalı halı sahada idmanlar yaptık. Bir galibiyet takıma yeni heyecan ve ivme kazandıracak. Şu an da sessiz bekleyiş içindeyiz” dedi.

TAKIMIMA GÜVENİM SONSUZ
Ligde birbirinden zorlu maçlar oynayacaklarını ve son ana kadar savaşacaklarını ifade eden Ersan, “Biz futbolcularımızla bir aile olduk. Takımın hafta başındaki idmanlarında kampta olmamasına rağmen 1 3 14 kişi buradaysa özgüven gelmiş demektir. Futbolcularımda birlik ve beraberlik beni oldukça mutlu ediyor. Maç öncesi bu atmosfer çok önemli. Bu maçta 2 takımdan birinin yumurtası kırılacak. Takımıma güvenim sonsuz. Şevki Kapılı, Samet Aksoy cezası nedeniyle oynamayacak. Kasım Baş önümüzdeki haftaya hazır olurken, Ulaş’ın durumu belirsiz. Okan Demirel’ de düz koşulara başladı. 3-4 hafta kala hazır hale gelir. Özkan’ın cezası sona erdi. Ömer Altınay’ da hafta başından bu yana idmanlarımıza katılıyor” şeklinde konuştu.

Metin Ersan ayrıca  “Altyapıdan stoper Burak Nemi’’nin sağlık raporu işlemlerinin ardından profesyonel edilecek. Takımımıza bir güven geldi. Hocamız bize her konuda yardımcı oluyor. Keçiören deplasmanın’dan puan ve puanlarla döneceğiz. Bir galibiyetin takıma yeni heyecan ve ive kazandıracağını belirten Ersan,’Sessiz bekleyiş içindeyiz. Biz futbolcularla iyi bir aile olduk. Bu özgüvenin başarıyı getireceğine inanıyorum” dedi.

ÖZKAN YALÇIN HEDEFİMİZ 3 PUAN
Ispartaspor’un en önemli orta saha oyuncularından Özkan Yalçın, zorlu Keçiören Sportif A.Ş. maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Ankara temsilcisi karşısında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirten Özkan Yalçın, “Hafta başından bu yana çok iyi çalışıyoruz. Takımımıza bir güven geldi. Hocamız bize her konuda yardımcı oluyor. Keçiören deplasmanından puan ve puanlarla döneceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.