Ersun Yanal, Oyuncularına Fırça Attı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Karabükspor yenilgisi sonrasında oyuncularını pas hataları konusunda sert bir dille uyardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2013 16:12
Ersun Yanal, Oyuncularına Fırça Attı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, 2-1 kaybedilen Karabükspor maçının sebebi olarak pas hatalarını işaret etti.

KARABÜK YENİLGİSİ KIZDIRDI
Karşılaşma boyunca futbolcularını sık sık uyaran Yanal, sezon başından beri sağlanan pas trafiğinin bir türlü kurulamaması sebebiyle bir hayli sinirlendi. Deneyimli teknik adam, Karabükspor maçında orta saha hücum hattı arasında özellikle Mehmet Topal ve Dirk Kuyt'ın alışagelen pas bağlantılarını bir türlü sağlayamaması sebebiyle uyarılarda bulundu.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI
Orta sahadaki koordinasyonsuzluğu hamleleri ile değiştirmeye çalışan tecrübeli çalıştırıcı, oyuna sonradan dahili ettiği Mehmet Topuz'un da özellikle kendisinden beklenen uzun toplarda oldukça etkisiz kalması sebebiyle hayal kırıklığına uğradı.

ÖNLEMLER ALINACAK
Maçın ardından yardımcılarıyla uzun bir görüşme yapan Yanal, aynı hataların yapılmaması için gereken önlemlerin alınmasını istedi.

FUTBOLCULAR KÖTÜ FUTBOLU ZEMİNE BAĞLADI
Fenerbahçeli futbolcularsa her zamanki performanslarından uzak kalmalarını Karabükte'ki soğuk hava sebebiyle buz kesen saha zemine bağladı. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Mehmet Topal, "Bu sahada top oynamak akıl mantık işi değil. Şampiyonlar Ligi maçı kar üzerinde oynanmıyor ama biz buzun üstünde oynuyoruz. Bunu bahane olarak görmüyoruz. Karabük takımı da bu sahada mücadele etti.

Bu şartlarda en az hatayı yapan maçı kazanacaktır. En az hatayı yapan da Karabük takımıydı" ifadelerini kullandı.Ersun Yanal'ın maçın 90 dakikalık bölümünü öğrencilerine izleteceği ve nerelerde hata yapıldığını tek tek anlatacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.