Ersun Yanal: Beşiktaş'ı Unutmayın

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, futbolcularla yaptığı konuşmada Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ı da unutmamaları gerektiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2013 10:04
Ersun Yanal: Beşiktaş'ı Unutmayın

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray derbisi öncesi oyuncularını konsantrasyonlarını kaybetmemeleri konusunda uyardı.

BEŞİKTAŞ'I DA UNUTMAYIN
Galatasaray'a karşı favori gösterilmelerinden rahatsızlık duyan tecrübeli hoca, futbolcularına sezon başında Beşiktaş'ın da benzer bir durum yaşadığını ancak sonucunun tam tersi çıktığını hatırlattı.

FAVORİ YORUMLARINI CİDDİYE ALMAYIN
Şu an kamuoyunda Fenerbahçe'nin de aynı şekilde ön planda tutulduğunu kaydeden Yanal, "Herkes bu maçı sizin kazanacağınızı iddia etse de bu yorumları ciddiye almayın. Böyle maçların sonuçları önceden kestirilmez. Bunu benden daha iyi bildiğinize eminim. Ayrıca çok güçlü bir rakibe karşı oynayacağımızı da unutmayın" ifadelerini kullandı.

PUAN FARKI 9'A ÇIKACAK SADECE
Sahaya tabii ki kazanmak için çıkacaklarını kaydeden Fenerbahçe'nin hocası, "Galip gelirsek puan farkı dokuza çıkacak ama şampiyon olmayacağız. Sadece önemli bir avantaj sağlayacağız. Eğer ligin sonunda gülmek istiyorsak her maçı aynı disiplin ve istekle oynamalıyız" dedi.

BASINLA SOHBET
Bu arada Teknik Direktör Ersun Yanal antrenman sırasında basın mensuplarının yanına gelerek, kısa süre sohbet etti. Derbi maçla ilgili soruya "Güzel bir maç olacak" şeklinde kısa bir cevap veren Yanal,

"Takımda oynayan oynamayan tüm oyuncular çok iyi çalışıyor. Kadroya giremediği için kimse başını eğmiyor, küsmüyor. Her futbolcu oynamak ister, kadroya giremediği için üzülmelerinden daha doğal bir şey olamaz. Ben de üzülüyorum. Ben istemez miyim Holmen'i oynatmak. Oynatamadığım için çok üzülüyorum. Yobo'yu, Kadlec'i de keza öyle" dedi. Yanal, kadroya giremeyen isimlerin Türkiye Kupası maçlarında görev alacağının mesajını da verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.