Ersun Yanal En Çok Ondan Çekiniyor

Sağ bek oynamasına rağmen ileri çıkışları, yaptığı asistler ve ortalar ile Sivas'ın en önemli silahı olan Brezilyalı yıldız için Yanal özel önlem almayı düşünüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2014 12:40
Ersun Yanal En Çok Ondan Çekiniyor

Fenerbahçe teknik heyeti, Sivasspor maçı için çalışmalarına ve analizlerine yoğun şekildedevam ederken, rakibin en tehlikeli isminin Cicinho olduğu sonucuna varıldı.

Sağ bek pozisyonunda oynamasına rağmen ileri çıkışları, yaptığı asistler, ortalar ve top hakimiyeti ile Sivasspor'un en önemli hücum silahı olan Brezilyalı futbolcu için Teknik DirektörErsun Yanal'ın özel önlem almayı düşündüğü bildirildi. Cicinho'nun çıkışlarını durdurma planları yapan Yanal bu sayede Sivasspor ataklarının da daha başlamadan önüne geçmeyi hedefliyor.

CANER VE SOW UYARILDI
Brezilyalı yıldız bu sezon özellikle attırdığı gollerle dikkat çekiyor. İlk yarıda 8 asist yapan Cicinho, ceza sahası bölgesinde tüm rakipler için kâbus oluyor. Bu yüzden tecrübeli oyuncunun karşısında oynayacak Caner ve Sow ikilisinin özel olarak hazırlandığı ve teknik heyet tarafından uyarıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.