Ersun Yanal İçin Şok İddia

"Ersun Yanal, Alper Potuk'u arayarak 'Galatasaray'a gitme, Fenerbahçe'ye imza at. Ben de anlaştım, oraya geliyorum' dedi. Fakat Alper, Yanal'ın telkiniyle Sarı-Lacivertlilere geldiğinde teknik direktör hâlâ Aykut Kocaman'dı"

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2013 12:16
Ersun Yanal İçin Şok İddia

Aykut Kocaman'ı istifaya götüren süreç, kafamda hep soru işaretleriyle kaldı. İstifa mı etti, istifa mı ettirildi? Duyduğumuz kadarıyla, Başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı tartışmada istifa kelimesini kullanmadığı, sadece sıkıldığını söylediği yönündeydi. Fakat konu medyaya yansıyınca veya yansıtılınca, istifa beklentisi oluştu ve Kocaman da bıraktı.

Gelelim, aldığım son bilgiye. Haberler adeta bunu doğruluyor.. Şöyle ki;
Fenerbahçe'de üst düzey bir futbolcunun söylediğine göre; Ersun Yanal, Alper Potuk transferinde başrolü oynadı. Eskişehirspor'un Teknik Direktörü Yanal, Alper'i aradı ve "Galatasaray'a gitme, Fenerbahçe'ye imza at. Ben de anlaştım ve oraya geliyorum" dedi.

Ardından Alper, (Abdurrahim Albayrak'ın iddiasına göre) "Ben zaten Galatasaraylıyım" demesine rağmen, sözünden vazgeçti ve Fenrebahçe'ye "Evet" dedi. Asıl önemli olan bu değil; insanı hayretler içinde bırakan şey, Alper Fenerbahçe'ye geldiğinde, teknik direktörlük koltuğunda Aykut Kocaman'ın oturuyor olmasıydı!

İşte, mesele burada düğümleniyor.
Kaynağıma güvendiğim için tüm bunları sizlerle paylaştım.
Şimdi geçmişi hatırlıyorum; acaba Başkan Yıldırım, devre arasında istifa eden ve geri döndürmek için çok uğraştığı Aykut Kocaman'dan 'rövanş' mı aldı? Taraftarlar ile Kocaman'ın arası hep limoniydi ve başkan bu meseleyi de kökten çözmek mi istedi? Takıma hücum futbolu oynatmak amacıyla, buna uygun bir kadroyu kurmayı kafaya koydu da, takıma ağır futbol oynatmakla eleştirilen Kocaman'ı biraz da bu nedenle mi gönderdi?
Alper-Yanal-Fenerbahçe üçgeninde yaşananlar bunlar...
Diğerleri, bu yaşananların, aklıma getirdiği sorulardan ibaret..
Cevaplara gelince; aslında öyle açık anlattım ki, eminim ki yazı bitmeden, kafanızda cevaplar da belirmiştir!

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.