Ertuğ: “Her Zaman Yanınızda Olacağız”

Avrupa Parlamentosu Milletvekili İsmail Ertuğ, ALYADUA Engellileri Koruma, Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2015 15:04
Ertuğ: “Her Zaman Yanınızda Olacağız”

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının konuşulduğu ziyarette konuşan Avrupa Parlamentosu Milletvekili İsmail Ertuğ, “Genç, dinamik ve tertemiz bir yönetim kuruluyla bir olup, çok önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiğinizi biliyorum. Derneğinizin yurtiçi ve yurtdışı her türlü faaliyetlerinde yanınızda olacağız. Engelli vatandaşlarımız için yapacağınız tüm çalışmalar için sizlere çok teşekkür ederim. Avrupa’da bu kardeşlerimiz için yapacağınız çalışmalarda diplomatik engelleri aşarız. Bir engelli kardeşimizin gülmesini görmek, mutlu olduğunu bilmek bizlere huzur verir. Sizlere işlerinizde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ertuğ’a teşekkür eden, ALYADUA Engellileri Koruma, Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Sülek, “Sayın vekilimiz İsmail Ertuğ’un samimi ve alçakgönüllü olduğunu zaten biliyorduk. Çok yoğun bir programı olmasına rağmen bizlere vakit ayırıp, özellikle bizleri ziyaret etmesi bizlere onur ve gurur verdi. Derneğimize elinden gelen desteği vereceğini kaydeden Ertuğ, uluslararası çalışmalarımızda da yanımızda olacağını söyledi. Engelli vatandaşlarımız adına ve tüm insanlık adına kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.