Eş Zamanlı Hırsızlık Operasyonu

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 6 şahısı düzenledikleri eş zamanlı operasyonla yakaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2014 09:17
Eş Zamanlı Hırsızlık Operasyonu

Isparta'da hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 6 kişi tutuklandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğiekipleri, son dönemde evden hırsızlık olaylarının artması üzerine çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarını Ö.K, A.A, T.Y, S.O, K.E.A. ve Y.H'nin gerçekleştirdiğinin belirlenmesi üzerine bu kişilerin evlerinde arama yapıldı.

Aramada bulunan ve çalıntı olduğu tespit edilen 4 dizüstü bilgisayar, 4 televizyon, 1 yazıcı, 3 altın bilezik, 300 lira ve 1 altın yüzük ve çeşitli eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Gözaltına alınan zanlılardan Ö.K'nin 76, A.A'nın 23, T.Y. ve S.O'nun 17, K.E.A'nın 62, Y.H'nin de 7 hırsızlık kaydı bulunduğu belirlendi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.







    

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
ASAYİŞ