Eşini Öldürüp Polise Teslim Oldu

Eşini Öldürüp Polise Teslim Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2015 00:58
Eşini Öldürüp Polise Teslim Oldu

Yalvaç'ta 49 yaşındaki G.S., dini nikahla birlikte yaşadığı 67 yaşındaki Osman Tokmak'ı öldürdükten sonra gittiği Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde polise teslim oldu.

Olay, Yalvaç İlçesi Müderris Mahallesi'nde meydana geldi. Eşinden ayrılıp 6 yıl önceİstanbul'dan Yalvaç'a yerleşen 3 çocuk babası Osman Tokmak, 6 ay önce 1 çocuk annesi G.S. ile dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. Aralarındaki geçimsizlik nedeniyle G.S. bir süre önce evi terk etti.

Eşyalarını toplamak için dün öğle saatlerinde dönen G.S. ile Osman Tokmak arasında, iddiaya göre tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine G.S., Osman Tokmak'ın başına kesici aletle vurdu. Kanlar içinde kalan Osman Tokmak'ın üzerini yorganlarla örten G.S., evden çıktı. Komşularına, "Ben gidiyorum. Osman çarşıda" diyen G.S., eşyalarını yüklediği kamyonetle olay yerinden ayrıldı.

Bu sabah Osman Tokmak'tan haber alamayan komşuları kapıyı çaldı, ancak açan olmadı. Çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri giren polis, Osman Tokmak'ın cansız bedeniyle karşılaştı.. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yorganların altında secde etmiş vaziyette bulunan Osman Tokmak'ın sağ kulağının koptuğu ve kan kaybından yaşamını yitirdiğini belirledi.

Bu arada eşyasını yükleyip Bursa'ya giden G.S.'nin ise Osmangazi İlçesi'nde polismerkezine gidip cinayeti işlediğini söyleyerek teslim olduğu belirtildi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.