Eşiyle Birlikte Lastik Tamirhanesinde Çalışıyor

Eşiyle Birlikte Lastik Tamirhanesinde Çalışıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2017 14:34
Eşiyle Birlikte Lastik Tamirhanesinde Çalışıyor

O, 32 yaşında ve eşiyle birlikte farklı bir meslekte çalışıyor. 15 yıllık evli Şerife Gizem Kutlu’nun bu başarı hikayesi umut ediyoruz ki tüm kadınları gururlandıracak.

Isparta'da oturan Şerife Gizem Kutlu, Yeni Sanayi Sitesi'ndeki eşine ait lastik tamirhanesinde yaklaşık 9 yıldır aralıksız çalışıyor. Hava basıncı ölçme, lastik tamiratı ve değişimi gibi işleri eşiyle birlikte yapan Şerife Gizem Kutlu, kadınlara örnek oldu. İşini severek yaptığını ve bu sayede eşine destek olduğunu söyleyen Şerife Gizem Kutlu, 16 yıl önce evlendiğini ve bir süre çalışmadığını kaydetti. Evliliğinin ilk dönemlerinde, şimdi 13 yaşında olan kızı nedeniyle evde kalması gerektiğini dile getiren Kutlu, çocuğuyla ilgilenmekten mutluluk duyduğunu ancak çalışamadığı için de üzüldüğünü kaydetti.

Daha sonra eşine destek olmaya karar verdiğini anlatan Kutlu, "Burada işe başladım. İlk başlarda biraz zorlandım. Gelen müşteriler ilk başta çok şaşırıyordu. Ama sonradan onlar da alıştı" dedi. Lastik tamiri yapabildiğini, hava basıncı ölçebildiğini ve araçlara jant takabildiğini kaydeden Kutlu, "Emeğimizle burada beraber çalışıyoruz. Kazancımızı evimize harcıyoruz. Mutluyum. Yardım etmeye devam edeceğim" diye konuştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, kadınlara da mesaj veren Kutlu, "Evde oturmaktansa kadınların da eşlerine destek olmalarını istiyorum. Hiçbir başka işte çalışmayı düşünmedim. Elimizin kirli olması önemli değil" dedi. Şerife Gizem Kutlu'nun eşi Gürhan Kutlu da eşiyle çalışmaktan mutlu olduğunu aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.