Eski Burdur Yoluna Dayanıklı Asfalt

Eski Burdur Yoluna Dayanıklı Asfalt

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2017 09:30
Eski Burdur Yoluna Dayanıklı Asfalt

Isparta Belediyesi, eski Burdur yolunda dayanıklı asfalt çalışması gerçekleştirdi. Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine de ulaşımı sağlayacak olan yolda incelemelerde bulunan Başkan Günaydın, “Biz hiçbir zaman dağ yolu demeden aynı şehirdeki yaptığımız kaliteyi burada da uyguluyoruz” dedi. 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, asfalt çalışmaları gerçekleştirilen alanda incelemelerde bulundu. Başkan Günaydın yaptığı değerlendirmede, “Eski Burdur yolunun asfaltını yapıyoruz. Bir taşla iki kuş vuralım dedik. Az ileride Koçtepe Köyümüz var. Bu köyümüze de fayda versin istedik. Sağlam bir stabilize çalışması gerçekleştirdik ve ardından da dayanıklı asfaltını yaptık. Kalıcı bir çalışma yaptık, senelerce kullanılabilecek. Bu yolun devamının da yapılması lazım. Bu yolu buraya kadar getirdik. Valiliğimizin de bu yolu Koçtepe’ye kadar yapmasında fayda var. Valiliğimiz de bu yolu yaparsa çok iyi olur. Bu yolumuz çok kullanılıyor. Çoğu insan havalimanına ulaşımda da bu yolu kullanıyor. Aynı zamanda fabrikalara da bu yoldan ulaşım sağlanıyor. Ana yolumuz kalabalık, bu yolu daha rahat buluyorlar. Aynı zamanda da ormanlık alandan geçiyor. Geleceğe de hizmet etsin istedik. Mehmet Tönge Mahallesinin bağlantısını da yapmıştık. İlelebet kullanılsın istiyoruz. Bizdeki zafiyet geçici olarak yapılsın deniyor. Biz hiçbir zaman dağ yolu demeden aynı şehirdeki yaptığımız kaliteyi burada da uyguluyoruz. Belediye olarak her şeyi kaliteli ve kalıcı yapma prensibini güdüyoruz. Bu yolumuz şimdiden Isparta’mıza ve geleceğimize hayırlı olsun diliyorum” dedi. 

Başkan Günaydın ayrıca, “Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimize 2,5 km uzaklıktan pis, temiz su, elektrik, doğalgaz ve diğer hatlarda çekilmişti. Burada kullandığımız su şehir şebekesinden geliyor. Burayı bir şehir haline getirdik. Şehrin bir parçası haline geldi” görüşlerinde bulundu.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum