​Eski Emniyet Müdürü Mehmet Or Siyasete Kurban Mı Gitti?

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yerel seçimlerde sandığa sahip çıkamadıklarını belirterek, suçlu olarak emniyeti ve ilçe seçim kurullarını gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2014 00:24
​Eski Emniyet  Müdürü Mehmet Or Siyasete Kurban Mı Gitti?

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, önceki gün İpek Mobilya Düğün Salonu’nda partisinin düzenlediği Mayıs ayı İl Danışma Meclisi toplantısında tartışma yaratacak bir açıklama yaptı.

Konuşmasında 30 Mart yerel seçimlerine değinen Bilgiç, sandıklara sahip çıkamadıklarını belirtti.

Seçimde belli odaklara hizmet eden emniyet ve ilçe seçim kurullarını aşma konusunda kifayetsiz kaldıklarını belirten Bilgiç, “Kabul edilemez sorumluluğumuz var. Kendi adıma bu sorumluluğun altında üzüntü içinde ezildiğimi ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde 30 Mart seçimlerini Isparta olarak unutturacağımızın sözünü Isparta adına veriyorum” şeklinde konuştu.


Bilgiç’in emniyeti suçlayıcı bu konuşması eski İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’un görevden alınmasıyla ilgisinin olup olmadığı sorusunu akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum