Eski Hastane Alanındaki Esnafa Büyük Müjde

Eski Hastane Alanındaki Esnafa Büyük Müjde

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2018 00:52
Eski Hastane Alanındaki Esnafa Büyük Müjde

AK Parti Isparta Milletvekili ve 27. Dönem 1. Sıra Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, yeni üniversite ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mahrukatçı esnafı ile biraraya gelen Milletvekili Bilgiç, “7 Haziran 2015 seçimlerinde Isparta’ya geldiğimizde 2. Üniversite dedik. 3 yılda gerçekleştirdik. Hangi siyasetçiye nasip olur üniversite açmak. Isparta’ya ne söz verdiysek Allah’a şükür yerine getirdik” dedi.

Milletvekili Bilgiç, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kampüsü ile ilgili de bilgi verdi. Ziraat ve Orman fakültelerinin bulunduğu Doğu Yerleşkesinin bir bölümünün yeni üniversite kampüsü olarak devam edeceğini belirtti.

Bilgiç, “yeni üniversitenin şehir merkezinde olmasını istiyoruz. Eski Devlet Hastanesinin bulunduğu alanda Teknoloji ve İletişim fakültelerinin bulunduğu bir kampüs planlıyoruz. Yine farklı kampüslerde arıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum