Eski Özel İdare Binası İçin Avam Proje Hazırlığı

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun, Eski Özel İdare binasının otel yapımına ilişkin avam projesini İdare’nin kendi imkanlarıyla SDÜ ve Çevre Şehircilik Müdürlüğü’nün katkıları ile yapılacağını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2012 10:18
Eski Özel İdare Binası İçin Avam Proje Hazırlığı

Otel yapılmasına karar verilen Eski Özel İdare binasıyla ilgili süreç işlemeye başladı. İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun, avam projesinin Özel İdare’nin kendi imkanlarıyla yapılacağını iletti.

Binaya yönelik ilk olarak avam projesi hazırlanması ve bunun Belediye imar planına işletilmesi gerektiğinin altını çizen Zabun, bu aşama geçildikten sonra uygulanacak mimari proje için ihale sürecinin başlatılacağını belirtti.

Zabun, “ Binanın yıkılarak yerine Isparta’nın kimliğine, tarihine, kültürüne, sosyoekonomik yapısına uygun bir yapının Mimarlık Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik Kentsel Tasarım Projeleri, Şehri ve Bölge Planlama, Güzel Sanat Eserleri Yarışma Yönetmeliği’ne göre yarışma usulü veya idarenin uygun göreceği proje teklifleri doğrultusunda kat karşılığı Yap İşlet Devret Modeli ile yaptırılacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.