Eski Valiyi Ziyaret Ettiler

Isparta İl Genel Meclisi Başkan Vekili Veli Gök Başkanlığında bir heyet Valimiz Şemsettin Uzun'u ziyaret ederek Isparta'daki hizmetleri anısına bir plaket takdim ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2011 21:33
Eski Valiyi Ziyaret Ettiler

Vali Şemsettin Uzun tarafından Çankırı Yaran Evi’nde karşılanan Heyet Vali Şemsettin Uzun ve protokol üyeleri ile birlikte sabah kahvaltısı yaptılar.

Çankırı yöresel ürünlerinin de ikram edildiği kahvaltı sonrası Vali Uzun tarafından heyete tek tek Tuz Lambası hediye edildi. Çankırı için büyük önem arz eden Tuz Mağarasını görmelerini isteyen Vali Uzun, heyet ile birlikte Tuz Mağarasına giderek, konuklara Tuz Mağarası hakkında bilgi verdi.

Marmara Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılan heykeller ve Tuz Mağarasında bulunan ve bozulmadan korunan hayvan fosilleri de konukların ilgisini çekti. Bol bol fotoğraf çeken konuklar, böyle bir yeri görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Daha sonra Tuz Mağarasından çıkarılan tuzların üretiminin yapıldığı Tuz Fabrikasında üretim aşamasından paketleme aşamasına kadar tüm safhalar yerinde görülerek, Tuz Fabrikası Müdürü Mehmet Çakmak tarafından bilgi verildi. Üretilen tuzlardan konuklara hediye edildi. Anadolu’nun Yüce Dağı Ilgaz’ı da görmelerini de isteyen Vali Uzun, öğle yemeğinde konuklarını Ilgaz Doruk Otel’de ağırladı.

Heyet Ilgaz Kaymakamı Cahit Çelik tarafından karşılandı. Isparta İl Genel Meclisi Başkan Vekili Veli Gök tarafından Eğirdir İl Genel Meclis Üyeleri ve Köy Muhtarları adına Valimiz Şemsettin Uzun’a Isparta İline yapmış oldukları hizmetler nedeniyle plaket takdim edildi. Isparta Gül Sepeti ve Eğirdir elması da hediye getiren heyet adına Başkan Vekili Gök, Sayın Valimiz Şemsettin Uzun ile birlikte Isparta’da çok güzel çalışmalar yaptık. Her zaman bizlerin yanında oldu. Yollarımız, inşaatlarımız ve köylerimizde Tarım Bakanlığı’nın yaptığı desteklerden İlimizin faydalanması için elinden gelen gayreti gösterdi. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Vali Uzun, “Sizlerle tekrar bir arada olmaktan son derece mutluyum. Hep birlikte uyumlu bir çalışma içerisinde idik, şimdi de Anadolu’muzun bu güzel İlinde Çankırımızda hizmetimize devam ediyoruz. Bende ziyaretiniz nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Vekili Gök, “Sayın Valim bizde sizleri Hanımefendi ile birlikte Isparta’ya bekliyoruz. Kapımız sizlere her zaman açık. Ancak burada bulunanlar size açık olan kapıların binde biri kadar” dedi. Çerkeş Aytaç Tesislerine geçen heyet burada da Çerkeş Kaymakamı Mehmet Şerif Olcaş ve Belediye Başkanı Şükrü Tarhan tarafından karşılandı. Kesim aşamasından üretim ve paketleme aşamasına kadar tüm tesisi gezen konuklara Aytaç Genel Müdür Yardımcısı İsa Yıldız tarafından bilgi verildi. Aytaç ürünlerinden hediye paketleri takdim edildi.

Çerkeş’te bulunan Fişek Ali Konağı’na geçen heyet burada İşletmeci Ergin Yılmaz tarafından karşılandı. Tarihi konağı gezen heyete kahve ikram edildi. Vali Uzun, Konakta bulanan diğer konukların çocuklarına içerisinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çanta ve şeker hediye etti.

Isparta’dan Çankırı’ya gelen İl Genel Meclisi Başkan Vekili Veli Gök, Eğirdir İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Olgun ve Eğirdir İlçesine ait on yedi köyün muhtarı bulunduğu Heyet, kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle Vali Şemsettin Uzun ve beraberindekilere teşekkür ederek Çankırı’dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.