Eski Vekil Özel ve Başkan Atasoy'a Tazminat Davası Açtı

Eski Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı Atasoy'a Tazminat davası açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2016 10:12
Eski Vekil Özel ve  Başkan Atasoy'a Tazminat Davası Açtı

Emniyet Müdürü Halil Altan, Atabey Belediyesi'ne ait otobüse fazla yolcu cezası kesilmesinden sonra Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kendisi hakkında başlatılan soruşturmadan temiz çıktı, eski Milletvekili Recep Özel ile Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy hakkında 10 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Atabey Belediyesi'ne ait yolcu otobüsüne fazla yolcu aldığı için trafik cezası uygulamasından sonra Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'un eniştesi Celalettin Lekesiz'in döneminde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından birden fazla kez soruşturmaya tabi tutulan Emniyet Müdürü Halil Altan, 'kişilik haklarım zedelendi' diyerek ihbarcı ve şikayetçiler hakkında manevi tazminat davası açtı.

Dün tayini çıkan Emniyet Müdürü Altan, eski Milletvekili Recep Özel ile Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'dan 10 bin TL tazminat istiyor. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.