Eski Yönetim Yine Yeni Yönetimi Hedef Aldı

Geçtiğimiz günlerde Genel Kurul Kararı ile yönetimi ve adı değişen ADD'de tartışmalar bitmek bilmiyor. ADD eski yönetimi yine yeni yönetimi hedef alan açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2014 17:16
Eski Yönetim Yine Yeni Yönetimi Hedef Aldı

Atatürkçü Düşünce Derneği, geçtiğimiz günlerde Genel Kurul Kararı ile fesedilmiş ve yeni yönetim atanarak yine Genel Kurul Kararı ile derneğin ismi ADD Gül Isparta Şubesi olarak değiştirilmişti.

Gazetecilerle bir araya gelen Gül Isparta Şubesi Yöneticileri yaşanan süreci gazetecilere değerlendirmişti.

O değerlendirmelerin üzerine aralarında ADD Eski yöneticilerinden O.Mümtaz Çapçı - Feray Selek - Abdullah Göktaş -Muhittin Peker -Niyazi Çamurcu ve Vedat Halıcıoğlu'nun imzası ile bir açıklama yayınlandı.

Yapılan açıklamada yeni yönetimin kamuoyunu yanlış bilgilendirildiği iddia edildi.

Açıklamada "Öncelikle belirtmeliyiz ki, Atatürkçü mücadelenin, Kemalist/Atatürkçü ve devrimci örgütlerin meşruluğunu yok etmek, örgütleri itibarsız ve değersiz kılmak, halkın gözünde onları şaibeli, tartışmalı hale getirmek için on yıllardır Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığı tescilli karşı devrimci kişi ve örgütlerin hedefinde olduğu bilinir bir durumdur. Bu kampanyaya kişilikleri ve kimlikleri çok iyi bilinen “özel görevli”,“Atatürkçü !” maskeli kimilerinin katılmış olması hiç de yadırganacak bir durum değildir. Bunlara Cumhuriyet tarihinin ihanet çöplüğünde sık sık rastlanıldığı hafızalardadır.

Anlaşılmayan 1995 te kurulan, yüzlerce Atatürkçünün emeği ve ödediği bedellerle yüceltilerek 2013 yılına kadar getirilmiş olan ADD Isparta ŞubesiKarşı devrimcilerle yani Atatürk düşmanı kimi kişilerle bir araya gelerek, onlarla aynı yol ve yöntemleri kullanarak, ADD Yöneticilerine onların ağzıyla saldırarak, pervasızca, şaibeler yaratıp düşmanlık saçarak ele geçirdikleri ADD Isparta Şubesi niçin kapatılmış/kapattırılmıştır" sorusu yöneltildi.

Ortak imzayla yayınlanan açıklamada "Adının başına “gül” kondurularak Atatürkçü olunmuyor! Atatürkçülük, emperyalizme, dinci faşizme karşı, ülke ve ulus yararı açısından ciddi sonuçlar almak için yapılan devrimci bir mücadelenin/savaşımın adıdır. Günümüzde giderek keskinleşen bu savaşım sürecinde; taklitle, takiyye ile veya sahte görüntülerle, günü kurtarmak için “varmış gibi” sözde eylemlerle Atatürkçü Düşünceden çözüm bekleyen yığınları oyalamak Atatürkçülüğe karşı yapılabilecek en pervasız ihanettir.

GÜL ADD Şubesi kurucularının, 2012 yılından bu yana ADD’ ye, Atatürkçülüğe karşı yaptığı bunca tahribat ve erozyondan sonra bulanan ortamın, yaygınlaşan ölçeksizliğin, seviyesizliğin aşılmasının, Emperyalist kuşatma, kurumlaşma ve saldırılara karşı Kemalist direncin büyütülmesinin yolu; adının başına “Gül” kondurmak değil, bu yıkımı, bu erozyonu daha da büyütmeden Atatürkçü/devrimci siyasal iklim ortamını terk etmeleridir" ifadelerine yer verildi.

ADD'DE YENİ DÖNEM haberi için TIKALYIN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum