Esnaf İçin Çalışacağız

Esnaf İçin Çalışacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2022 16:38
Esnaf İçin Çalışacağız

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına seçilen Sinan Aydın Merkez İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak yeni görevine başladı.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kurulu’nda oda başkanlığına seçilen Sinan Aydın dün mazbatasını alarak görevine başladı. 31 yıldır Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı görevinde bulunan ve bu görevini  aynı odada Genel Sekreter olarak görev yapmakta olan Sinan Aydın’a devreden Mehmet Ali Bapbacı, “31 yıldır ne yaptıysak hep birlikte yaptık, bu zaman zarfında kötü bir şey yaptığımıza da inanmıyorum” dedi.

YENİ BAŞKAN AYDIN’I MAZBATA TÖRENİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın’ı Seçim Kurulu’ndaki mazbata töreninde sevenleri yalnız bırakmadı. Eski başkan Mehmet Ali Bapbacı’nın yanı sıra Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demiralay  ve Bakkallar Odası yönetimi ile birlikte kalabalık bir topluluğun hazır bulunduğu mazbata töreninde Merkez İlçe Başkanı Yücel Demiralay hayırlı olması dilekleriyle mazbatayı yeni Başkan Sinan Aydın’a takdim etti. Alkışlarla mazbatasını alan Sinan Aydın böylesi anlamlı bir günde kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.  Daha sonra Bakkallar ve Bayiler Odasına geçen yeni başkan Sinan Aydın burada tebrikleri kabul etti.

BAPBACI’DAN DUYGU DOLU KONUŞMA

Daha sonra Bakkallar ve Bayiler Odası’nda devir teslim töreni yapıldı. Burada bir konuşma yapan odanın eski başkanı Mehmet Ali Bapbacı, “31 yıldır bu odada görev yaptım. Her zaman bir oğlum gibi gördüğüm Sinan’da 23 yıldır benim yanımda genel sekreterliğimi yürütmüştür.  Kendisi sizlerin desteği ve oylarıyla Odamızın yeni başkanı seçilmiştir, öncelikle kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu zamana kadar sizler bizlere inandınız, güvendiniz bu görevi hep birlikte yürüttük. İyi yaptıysak da birlikte yaptık kötü yaptıysak da birlikte yaptık. Ama kötü yaptığımız bir şey olduğuna da inanmıyorum. Her işi kanun ve nizamlara uygun olarak yaptık, yaptıklarımızı da bakkal esnafımızın menfaatleri doğrultusunda yaptık. Maalesef bakkal esnafımızın bugün en büyük sıkıntısı  AVM’lerdir, yıllardır bunlarla ilgili yasal bir düzenlemenin yapılmasını savunduk” dedi. Bapbacı, yeni başkan Sinan Aydın ve ekibine bundan sonraki görevinde başarılar dilerken, “Oda başkanlığını bırakmış olsak da her zaman sizlerleyim” dedi.

TÜRKİYE’DE GENEL SEKRETER İKEN BAŞKAN OLAN TEK KİŞİ BENİM

Yapılan Genel Kurul sonunda Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına seçilen Sinan Aydın’da yaptığı konuşmada kendisine güvenen ve destek olan tüm üyelere teşekkür etti. Aydın, “İyi ve kötü günümde yanımda hep sizler vardınız, bugün de bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadınız. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Kendisinin 2000 yılında asker dönüşü ilk olarak Bakkallar Odası Düğün Salonunda işe başladığını ve daha sonra Başkan Mehmet Ali Bapbacı’nın kendisine güvenerek  Odanın Genel Sekreterlik görevine uygun gördüğünü hatırlatan Aydın, “O gün bugündür Bakkallar ve Bayiler Odası’nda Genel Sekreter olarak görev yapmaktayım. Her zaman bir başkandan öte Babam gibi gördüğüm Mehmet Ali Bapbacı başkanımdan Allah razı olsun, bana güvendi  ve inandı. Kendisinden çok şeyler öğrendim ve şimdi de Bakkal esnafımızın oylarıyla Oda Başkanlığına seçildim. Bana güvenenlerden Allah razı olsun, ben aynı zamanda biliyorsunuz Genel Sekreter iken Türkiye’de İl Genel Meclis üyesi seçilen tek kişiyim, yine Genel Sekreterlikten Oda Başkanlığına seçilen Türkiye’de tek kişi benim. Bundan sonra çok çalışacağız, Isparta’mız için, bakkal esnafımız için çok çalışacağız. Ben burada Odamızın başkanlığını 32 yıldır başarıyla yürüten Başkanımız Mehmet Ali Bapbacı’ya da teşekkür ediyorum. Kendisi bizim bir babamız ve değerli büyüğümüzdür. Her zaman kendisinin değerli fikirlerini almaya devam edeceğiz, toplantılarımıza çağırıp onun görüşlerini almaya devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

mazbata.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum