Esnaf İstedi Belediye Harekete Geçti

Esnaf İstedi Belediye Harekete Geçti

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mayıs 2017 11:40
Esnaf İstedi Belediye Harekete Geçti

Isparta Devlet Hastanesi, Kadın Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin taşınmasıyla birlikte Hastane Caddesi esnafı büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Esnafın sıkıntıları her geçen gün artarken Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, özel bir hastanenin açılığında yaptığı konuşmada eski Devlet Hastanesi binasını bakanlığın belediyeye tahsis etmesi durumunda orada bir sağlık kompleksi kurmak istediklerini söylemişti. Bunun üzerine harekete geçen Göller Bölgesi Tüm Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği Başkanı Ömer Levent ve Sırrı Alan, imza kampanyası başlatmıştı. Başlatılan imza kampanyasında 2 bin imza toplandı.

Ömer Levent ve Sırrı Alan öncülüğündeki esnaf, Belediye Başkanı Günaydın’ı ziyaret ederek, topladıkları imzaları kendisine sundu ve taleplerini sözlü olarak iletti.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da esnafa bir sürpriz yaparak, eski Devlet Hastanesi binası ile arkasındaki taş binanın Sağlık Kompleksi projesi ile kurmak istedikleri Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi için Isparta Belediyesi’ne tahsis edilmesini bakanlıktan talep ettiklerini bildirdi.

belediye.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.