Esnaf Odaları Birliği’ne Güvenli Hizmet Belgesi

Esnaf Odaları Birliği’ne Güvenli Hizmet Belgesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2020 12:05
Esnaf Odaları Birliği’ne Güvenli Hizmet Belgesi

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme programı şartlarını yerine getirerek, TSE uzmanları tarafından yapılan denetim ve tetkikler sonrasında, ‘TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ almaya hak kazandı. Belgeyi Birlik Başkanı Ahmet Tural, TSE Isparta Temsilcisi Mustafa Bilkay’dan teslim aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, bu belge ile pandeminin başladığı ilk günden beri aldıkları önlem ve tedbirleri bir nevi belgelediklerini ifade etti. Başkan Tural, “Birliğimizde çalışma alanlarının ve ortak kullanılan ekipmanların sürekli dezenfekte edilmesinden maske kullanımına kadar pek çok konuda önlem ve hijyen standartlarıyla çalışanlarımızın ve esnafımızın sağlığını önceliklendiren bir dizi uygulamayı hayata geçirdik. Esnaf Odaları Birliğimizin tüm birimlerinde, giriş çıkışlar ve lavabolar dahil Türk Standartlarının yayınlamış olduğu Covid-19 Hijyen ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu çerçevesinde çalışmaları tamamlamış, denetimleri gerçekleşmiş ve bu belgeyi almaya hak kazanmıştır. Gerek hizmet verdiğimiz esnaf ve sanatkarın, gerekse çalışanlarımızın sağlığını öncelik alan anlayış dahilinde bu belge güveni ortaya koymaktadır. Aldığımız bu belgenin başka kurumlara da örnek olması ve toplum sağlığına katkıda bulunmasını temenni ediyoruz.

SÜRECİ DİSİPLİNLE YÜRÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Bu belgelendirme; çalışanlarımızın ve esnafımızın korunmasını esas almaktadır. Türk Standardları Enstitüsü’nün bizim bu çalışmalarımızı belgelemesi, bizi mutlu etmiştir. Süreci bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da rehavete düşmeden, disiplinle yönetmeye davam edeceğiz. Bu bağlamda müracaatlarımız çerçevesinde TSE Antalya Belgelendirme Müdürü Hasan Demirtaş’ın nezdinde, Isparta Temsilcisi Mustafa Bilkay’a denetimleri gerçekleştiren uzmanlarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.