Esnaf Olarak Yanınızdayız

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Sanayi Mahallesi’nde bulunan Alyans Düğün Salonu’nda sanayi esnafı ve vatandaşlarla buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2014 17:25
Esnaf Olarak Yanınızdayız

Çok sayıda esnaf ve vatandaşın katıldığı buluşmada konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, tüm enerjilerini bugüne kadar çalışmakla ve halka hizmetle geçirdiklerini söyledi.

Maden İş Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Şenol Tulga ise açılış konuşmasında sanayi esnafları olarak Başkan Günaydın’ın arkasında olduklarını söylerken yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Tulga “Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Sanayi esnafı olarak yanınızdayız. Sizden önce belediye, alımlarını İstanbul firmalarından yapıyordu. Ancak siz alışverişlerinizi Isparta sanayimizden yaptınız. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise, belediye olarak bugüne kadar gerek Isparta halkı, gerekse esnaf için yapılan ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Belediyeyi 2004 seçimlerinde teslim eden, 2009 seçimlerinde teslim alan bir başkan olduğunu hatırlatan Günaydın, “Belediyeyi teslim ederken de, teslim alırken de kasasının durumunu bilen bir başkanım. Sıfır borçla teslim ettim, 150 milyon lira borçla karşılaştım” dedi.

Bir önceki belediye yönetiminin ‘iktidar bizim’ diye ‘devletin devlete borcu olur mu?’ yaklaşımında bulunduğunu ve ödeme yapmadığını hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Devletin devlete borcu olmazda, o zaman biz 20 aydır yapılandırmadan 40 milyon lira geçmiş dönem borcu ödedik. 12 taksit daha yani 24 milyon lira daha ödenecek. Hani devletin devlete borcu yoktu” şeklinde konuştu.

Isparta Belediyesi’nin parasını, kasasını koruyan birisi olarak halkın kendisini 2009’da tekrar seçtiğini anımsatan Başkan Günaydın, “Bizim açılımımız projelerimizdir. AKP ise 11 yıldır Isparta’ya hangi yatırımı yapmıştır, hangi fabrikanın kurulmasına vesile olmuştur. Hangi teşviki almıştır. Nerede koruduğunuz Isparta?” görüşlerinde bulundu.

Isparta Belediyesi olarak halka 5 yıldır 67 kuruştan su içirdiklerini aynı şekilde belediye olarak zam politikası gütmediklerini dile getiren Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta Belediyesi olarak fabrikalar kurduk, şehrin ekonomisine katkı ve lokomotif olsun dedik. Isparta’nın kalkınması için mücadele ediyoruz. Yüce Rabbim de lütfediyor. Umudu olmayan bir toplum harap olur. Bizde ‘Isparta’mıza umut olsun’ dedik fabrikalar kurduk” dedi.

Isparta’nın son 11 yılda 90 bin nüfus kaybına uğradığını, devamlı göç verdiğini söyleyen Günaydın, “Bunun sebebi işsizlik ve umutsuzluktur” şeklinde konuştu.

İktidar partisinin halkı masallarla kandırmaya çalıştığını dile getiren Günaydın, Isparta halkının buna kanmayacağını dile getirdi. “Ispartalı hemşehrilerim çocuklarımızın hakkını yedirmemek boynumuzun borcu olmalı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum